Etsi

TÄSSÄ NE NYT ON!


Olen niin odottanut tätä hetkeä, että pääsen julkaisemaan ensimmäiset itse tekemäni filtterit ja eilen sunnuntaina se viimein tapahtui! 10 tunnin aikaerosta johtuen täällä Meksikossa oli jo lähes keskiyö, kun julkaisu tapahtui ja valvoin sitten vielä muutaman tunnin vastailemassa teidän kysymyksiin. Olen todella kiitollinen siitä, että filtterit herättivät niin paljon mielenkiintoa jo heti ensimmäisten tuntien aikana. Jos teillä tulee mitä tahansa kysyttävää - myös filtterit jo ostaneilla - niin vastailen kysymyksiin enemmän kuin mielelläni :)!

Tässä ensimmäisessä paketissa on seitsemän erilaista mutta aika yleistä filtteriä, jotka sopii melkein kaikkiin olosuhteisiin (muoti, matkailu, ranta, talvi, kesä ym.). Et välttämättä tarvitse huippukameraa saadaksesi hienoja kuvia, kännykkäkin riittää vallan mainiosti. Myös minä kuvaan kännykällä paljon ja itselläni on käytössä iPhone 7 Plus. Ylin ja alin kuva näistä tämän postauksen esimerkeistä on otettu kännykällä! Itse asiassa monissa eri tilanteissa kännykkä sopii paremmin kuvaustilanteeseen kuin kamera tai sitten pitäisi olla kamerassa todella monenlaisia linssejä, joita minullakaan ei ole. Eli usein otan kuvat iPhonella vaikka kamera roikkuisikin olalla, ja kuvat ovat yllättävän hyvälaatuisia.

Ensimmäiset seitsemän N.L filtteriä on siis saatavilla nyt, joten tästä lähtien voit editoida kuvat samalla tavalla kuin minä - voit aloittaa jo heti tänään hankkimalla filtterit TÄÄLTÄ! (linkin takan myös lisätietoja filttereistä, jotka kannattaa tsekata)

#nealindbergpresets

 

 

#NeaLindberg #nealindbergpresets #lightroom #Indiedays #2018 #Presets #Lifestyle #before #after #Travel #Matkablogi #fashion #edit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE