Etsi

KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJA - OSA 3


Rehellisesti sanottuna tämä kiitollisuushaaste ei ole mennyt nyt ihan putkeen... Mutta en kuitenkaan luovuta! Viime viikolta jäi se yksi postaus välistä mutta ei anneta sen hämätä. Jatkan nyt tästä normaalisti ja kertaan tämän viikon asioita :)

♥ Baja California - mieletön paikka, niin onnellinen, että tultiin tänne! Tästä paikasta aion tehdä suosittelut ja vinkit road tripistä kiinnostuneille! ;) ♥ Filtterit - julkaisin juuri mun ensimmäiset filtterit ja tästä olen superiloinen! Olen tehnyt kovasti töitä tämän asian kanssa ja olen niin iloinen, että nyt pääsin julkaisemaan ensimmäiset, paljon kysymyksiä herättäneet, filtterit myös teille! ♥ Jenkkien autovakuutus - nyt se on virallista! Saimme vihdoin Jenkkeihin autovakuutuksen ja nyt voi huokaista helpotuksesta, että pääsemme varmasti ylittämään Meksikon ja USA:n välisen rajan! ♥ Keltainen kesämekko - on niin ihana! Edellisessä postauksessa mekko näkyikin ja vitsi miten täydellinen se on, varsinkin näihin olosuhteisiin! Sitä on kyllä tullut pidettyä hirmusti - big loove! ♥ DW kello - odotan niin innoissani uutta DHL:n pakettia, jonka pitäisi saapua tänne heti ensi viikon alussa. Paketissa odottaa taas vaikka ja mitä kivaa mutta eniten odotan uutta Daniel Wellingtonin kelloa! :) Se on ihana!!! ♥ Isla Coronado - kävimme Loretossa veneretkellä Isla Coronado -saarella. Saari oli lähes kuin Galapagos minikoossa, todella kiva paikka! Saarella olisi päässyt myös kävelemään tulivuorelle mutta tuona päivänä oli 40 astetta lämmintä ja aurinko paistoi, joten kävely oli pakko unohtaa. ♥ Pollo de fajitas - matkalla Tijunaan pysähdyimme keskellä erämaata yhteen todella vanhaan "sheriffi-ravintolan" näköiseen paikkaan syömään. Ei ketään missään, ainoastaan hiekka pöllysi pitkin aavikkoa. Meillä oli hirveä nälkä ja tämä ravintola oli meidän ainoa vaihtoehto sinä päivänä, jos halusimme vielä syödä. Tilasimme listalta kanafajitakset, eikä odotukset ollut kummoiset... koska noh olosuhteet... MUTTA ruoka oli taivaallisen hyvää! Ei olla varmaan ikinä syöty niin hyvää kanaa missään! Aina ei siis kannata torjua näitä hylätyn näköisiä ravintoloita :) ♥ Kaktusmetsä - oli huikea! Täällä Baja Californiassa oli pitkän matkan ajan sellainen kunnon ”kaktusmetsä”, missä oli tuhansia isoja kaktuksia! ♥ Hyvä netti - Muutama päivä on mennyt taas äärimmäisen huonossa netissä niin kyllä osaa taas arvostaa ihan ok hyvääkin nettiä :) ♥ Radio Nova ja Radio Aalto - Ai että! Niitä on niin ihana kuunnella piiiiitkästä aikaa :)

 

#kiitollisuus #kiitos #NeaLindberg #Indiedays #2018 #Lifie #Lifestyle #Personal #omaelämä #Travel #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE