Etsi

MIKÄ MESTA!?


Tämä postaus piti julkaista pari päivää sitten mutta hotellin netti oli kerta kaikkiaan niin hidas etten saanut kuvia ladattua blogiin ollenkaan, joten julkaisua piti siirtää siihen saakka, että päästiin tänne Tijuanaan seuraavaan hotelliin. Anyways oltiin kaksi yötä Loretossa, Kalifornian niemimaalla ja täytyy kyllä sanoa, että vitsi mikä mesta! Perjantaina matka jatkui johonkin pikkukylään, josta löytyi vain huimat kaksi hotellin tapaista :D Innolla kuitenkin odotettiin sitä ajopäivää ja nimenomaan niitä upeita maisemia! Kerron tästä ajopäivästä seuraavassa matkapostauksessa :) Matka Loretoon La Pazista oli uskomattoman hieno! Erämaata, kaktuksia, vuoria, merta ja samalla saimme kokea auringonlaskun ja se jos jokin oli mieletön näky siis niin uskomaton! Tänne Baja Californiaan tuleminen oli vähällä jäädä toteutumatta sillä emme oikeastaan edes tienneet koko paikasta mitään ja tänne piti tulla laivalla. Helpommalla olisi päässyt, jos olisimme ajaneet maata pitkin koko matkan USA:n rajalla saakka. Onneksi kuitenkin päädyimme valitsemaan laivan ja tämän reitin - meinasimme nimittäin vielä viime hetkillä perääntyä satamassa, kun siinä oli tuntien odottaminen edessä :D Olisi jäänyt yksi tämän reissun upeimmista paikoista kokematta. Olen itse asiassa sanonut tämän aiemminkin mutta tämä matka alleviivaa tätä opetusta; sano mahdollisimman usein eri asioille kyllä. Usko pois, tulet näkemään ja kokemaan vaikka mitä uskomattomia asioita :)

Otimme Loretossa kuskin ja veneen ja kävimme kahdestaan katselemassa, että miltä siellä näyttää mereltä käsin. Kävimme Isla Coronadolla ja kiersimme koko saaren ympäri. Meidän piti nähdä delfiinejä ja paljon merileijonia mutta kappas... nähtiin yksi merileijonaperhe eikä ainoatakaan delfiiniä. Mutta ei se mitään sillä näkymät erityisesti Isla Coronadolla olivat todella kauniit! Ihanan rauhallista, kirkas ja turkoosi vesi, saarella ja sen vastapäätä oli upeat vuoret ja kaiken huipuksi vedessä kelluskeli paljon suuria lintuja, jotka lensi ihan läheltä ihmistä ja pitihän se myös ikuistaa kameraan!

 

#2018 #BajaCalifornia #Meksiko #Mexico #NeaLindberg #Matkailu #Travel #Indiedays #Lifie #Lifestyle #roadtrip #automatkailu #maailmanympäri #LORETOBAJACALIFORNIA

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE