Etsi

BAJA CALIFORNIASSA


BIKINI'S FROM CALVIN KLEIN

Olen miettinyt, että mitä kirjoitan tänne blogiin kun tavallaan on kerrottavaa, kun jokainen päivä on erilainen kuin vaikkapa kotona ollessa mutta toisaalta taas ei ole mitään järkevää kerrottavaa :D Kuulostaa oudolta mutta siltä vähän tuntuu. Viimeksi kirjoittelin ihan muita juttuja, asioista, joista olen superiloinen just nyt :) Tänään kerron taas vähän matkareittejä ja mitä täällä nyt siis tapahtuu, missä ollaan. Oltiin pari yötä Puerto Vallartassa. Paikka vaikutti aika kivalta! Hotelli oli hyvä ja yleisesti myös hotellien taso oli hyvä, löytyi ravintoloita, rantaa, kauppakeskuksia ja muutenkin paikka oli kohtuullisen kansainvälinen, aika turremesta :) Nämä oli nopeat havainnot. Onko joku sattumalta käynyt? 😻

Maanantaina lähdettiin jatkamaan matkaa Culiacan -nimiseen kaupunkiin. Oltiin siellä vain yksi yö ja eilen illalla sitten saavuimme Topolobampo nimiseen pieneen kylään Meksikossa, josta lähtee yön yli menevä laiva La Paziin, Baja Californiaan (Meksikossa). Laiva lähti yöllä kello 00.00, mentiin suoraan hyttiin nukkumaan ja tänään aamulla herättiin satamasta 7.00 aamulla! Laivamatka maksoi yhteensä 197€ (kaksi ihmistä, auto + hytti) ei siis yhtään paha! Nyt istutaan täällä La Pazin Starbucksissa tekemässä töitä ja kohta lähdetään matkaan, noin 300km päähän Loreto nimiseen kylään. Miksi tulimme tänne? Jos katsot karttaa (näet tämän myös blogini etusivulla olevasta kartasta) niin näet Meksikon vieressä pitkän suikaleen ''Baja California Sur'' ajamme koko suikaleen läpi ja sieltä Los Angelesiin. Emme ihan tarkalleen tiedä miksi tulimme tänne mutta täältä pitäisi kyllä löytyä hienoja maisemia, toivotaan ainakin :) Katsotaan mitä vastaan tulee!

Talk to you soon! <3

 

#2018 #Travel #tarvelling #NeaLindberg #Mexico #Matkailu #Matkablogi #BAJACALIFORNIASSA #Meksiko #maailmanympäri #overland #roadtrip #Amerikka

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE