Etsi

NÄMÄ ASIAT JUST NYT!


DRESS FROM FOREVER 21 / BAG FROM STRADIVARIUS / HIGH HEELS FROM NELLY.COM

Tekisi mieli purskahtaa itkuun onnesta! Olen sanonut satoja kertoja tämän mutta en voi vieläkään uskoa, että saan kokea tämän kaiken!

* New York ja Alpit ovat olleet mun unelmakohteet pikkutytöstä asti - olen päässyt molemmissa käymään ja nyt pääsen kokemaan muitakin Jenkkien tunnetuimpia kaupunkeja, näkemään ihan mielettömiä juttuja! Voitte olla varmoja, että kerron, kuvaan ja videoin kaiken mahdollisen! Olen myös superkiitollinen, että olette laittanu mulle viestillä suosituksia eri paikoista ja yritetään kyllä käydä niin monessa paikassa kuin mahdollista. ♥ * Yksi kysytyimmistä kysymyksistä on “miten editoin kuvani ja mitä filttereitä käytän?” Olen pitkään suunnitellut, että miten toteuttaisin tämän ja nyt se on ratkaistu! Julkaisen ensi viikolla seitsemän ensimmäistä filtteriäni! Muokkausohjelmana toimii Lightroom, joten filttereiden käyttöön tarvitset tämän ohjelman. Tulen siis laittamaan myyntiin paketin, joka sisältää seitsemän lempifiltteriäni ja mukana tulee myös video-ohjeet filttereiden asentamiseen Lightroomissa. Olen niin innoissani, että pääsen nyt vihdoin jakamaan teille sen, mitä on toivottu jo pitkään! * Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisempänä. Suuri haave taisi nyt nimittäin käydä juuri toteen mutta valitettavasti olen niin tylsä, että en aio vielä paljasta tätä :) Olenpas ärsyttävä, kun jätän teidät tähän tietämättömyyteen mutta kerron kyllä tästä vähän myöhemmin lisää! Toivottavasti juhannus meni hyvin. Meillä juhannus tänä vuonna vietettiin hotellihuoneessa :D Jos teleporttaaminen olisi mahdollista, niin olisin teleportannut meidät mökille! Ihanaa sunnuntaita!

 

#2018 #NeaLindberg #Indiedays #Outfit #NÄMÄASIATJUSTNYT #Lifestyle #omaelämä #Personal #Lifie #onnellinen

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE