Etsi

KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJA - OSA 2


Postaus sisältää affilinkkejä*

Tämä postaus minun piti julkaista sunnuntaina mutta julkaisen sen nyt tänään. Kiitollisuuspostauksia tulee siis tällä viikolla kaksi :) Blogiin tulee myös muutakin, ei hätää! :D Eilen jälleen mietiskelin lapsuuttani ja niitä ihania hetkiä. Niitä on niiiin paljon, jos siis kysyttäis mitkä vuodet haluaisin elää udestaan niin ehdottomasti 2005-2015. Miksi lapsena/teininä ei osata olla kiitollisia ja välillä pysähtyä niihin hetkiin miettimään. No anyway - parhaita aikoja! Tällä kertaa ei edes puhuta menneestä, päinvastoin. Nyt mietitään kuluneen tai tässä tapauksessa edellisellä viikolla tapahtuneita asioita. ♥ Cancun ja Kuuba - Molemmat paikat ovat ihania vaikka toistensa vastakohtia ovatkin. Ihanaa, että pääsin vielä kokemaan uudestaan nuo molemmat paikat. Matkakohteena suosittelenko ? Oi kyllä! ♥ Työpäivä Cancunin Starbucksissa - meillä oli superpaljon tekemistä niin päätettiin sitten mennä sinne kahdeksaksi tunniksi. Siinä taisi muutama kuppi kahvia mennä :D ♥ Paras aamupala - löytyy Cancunista nimellä The Bowl Bar. Sieltä löytyy superhyviä, terveellisiä ja proteiinipitoisia aamupaloja sekä lounaita. Kävimme tässä kahvilassa kahden viikon aikana lähes joka päivä syömässä aamupalan, lounaan tai parhaillaan molemmat päivän aikana! ♥ Kuntosali - joka löytyi hotellimme allasalueelta ja näkymä lasiseinistä oli huikea, laguuni ja auringonlasku - kyllä! ♥ Ilman nettiä - saimme olla suurimman osan ajasta Kuubassa ja voin kertoa, että se tuntui todella hyvältä. Neljä päivää ilman töitä, somea ja sitä kaikkea! Vain me kaksi. ♥ Aurinko - Viime päivät on satanut vettä oikein urakalla ja tänään taas aurinko pitkästä aikaa paistoi ihanasti koko päivän! ♥ Muutto - Espanjaan edistyy ja asioita saadaan koko ajan enemmän hoidettua. Jännittävää! ♥ Uudet vaatteet - odottavat taas DHL:n noutopisteellä. En malta odottaa, että päästään noutamaan ne!

SHIRT FROM BETTER BODIES (House of Brandon) / PANTS FROM ADIDAS here* / SHOES FROM ADIDAS here*

♥ Soitto Suomeen - on parasta! Puhun lähes joka päivä äitin kanssa facetimessa ja olenkin täällä matkalla todennut, että vaikka olenkin maapallon toisella puolella niin äiti seuraa mukana ja tietää kaikki meidän päivän askareet :) Huomenna treffit facetimessa Sallan kanssa ♥ ♥ Netflix- monelle varmasti tuttu sarja Suits on uusi lempparini ja yhtenä iltana kerkesin katsoa huimat neljä jaksoa! Ihanan rentouttavaa, saa hetkeksi pysähtyä ja vain katsoa. Saa nähdä, että mitä asioita seuraavalla kerralla mielessä, ihanaa tiistaita 💕

 

#KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJAOLEKIITOLLINEN #kiitollisuus #kiitos #Indiedays #NeaLindberg #Personal #Lifie #Lifestyle #2018 #omaelämä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE