Etsi

HEY CUBA


Täällä ollaan - Meksikossa! Onpas ihana olla taas sivistyksen parissa! Neljä päivää meni Kuubassa ihan mukavasti joskin viimeinen päivä oli vähän liikaa. Kolme päivää riittäisi vallan mainiosti Havannan matkaan. Kuubassa aika tuntuu pysähtyneen ihan kirjaimellisesti. Matka Havannaan on kuin astuisi aikamatkalle kymmenien vuosien taakse. Päivätkin tuntuvat paljon pidemmiltä, kun nettiä ei ole käytössä käytännössä laisinkaan. Ehkä ihan hyvä niin, sillä saimme nauttia toistemme seurasta ja olla hetki ilman sitä jatkuvaa netin käyttöä. Elämä on on aivan erilaista, kun olet offline. Pystyt keskittymään asioihin ja myös siihen toiseen ihmiseen aivan eri tavalla. Meillä liiankin usein päivät menevät töiden tekoon ja siitä johtuen päivät menevät kuin pikakelauksella. Emme olisi normaalisti Kuubaan ottaneet neljän yön visiittiä mutta automaattisesti ajattelimme, että työnteko vie niin paljon aikaa ettei vähempi riitä :D Siellä sitä sitten oltiinkin ilman töitä ja kunnollista nettiä :) Päivät tuntuivat pitkiltä ihan pelkästään senkin takia, että Havannassa ei ihan loputtomiin tekemistä kuitenkaan ole… Kerron seuraavassa postauksessa lisää. Lyhkäisesti sanottuna muutaman päivän reissu onnistui hyvin ja meillä oli oikein mukavaa. Ei tälläkään kertaa käyty sikaritehtaalla mutta ehkä se nyt ei ole pakollinen :D Kävimme kuitenkin kävelemässä vaikka missä ja tuli paljon enemmän nähtyä kuin viimeksi. Saatiin myös paljon hienoja kuvia ja niitä postailen instaan ja tänne blogiin tulevien päivien aikana. Havanna on valokuvaajan paratiisi. Siis sellaista paikkaa ei toista ole missään maailmassa. Se yksityiskohtien määrä, mikä siitä kaupungista löytyy on aivan uskomaton. Rakennukset, autot, ihmiset... aivan kaikki ♥

Tähän postaukseen halusin enemmänkin tulla jakamaan kuvia ja seuraavassa postauksessa kerron rehellisen mielipiteeni Havannasta tai oikeastaan kerron vähän faktoja ja asioita, mitä kannattaa ottaa huomioon, jos sinne matkustaa. Onko joku teistä käynyt Kuubassa/Havannassa ? Jos on, niin mitä mieltä olit ? Tykkäsitkö ?

 

#Cuba #Havana #2018 #Travel #traveltheworld #Matkailu #Matkablogi #NeaLindberg #Indiedays #Lily #City #OldTown #roadtrip

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE