Etsi

OLLAAN KUUBASSA


Meinasin ihan kokonaan unohtaa nämä kuvat! Tätä mekkoa himoitsin heti, kun näin sen ensimmäisen kerran Nellyn valikoimassa. Ehkä astetta juhlavampi mutta, jos vetää vaikka bootsit jalkaan (mikä saattaa kuulostaa ehkä oudolta) niin se näyttää myös supersiistiltä. Sellaisia asukokonaisuuksia olen nimittäin nähnyt juuri kyseisen mekon kanssa. Itse ajattelin myös pitää tätä jonkinlaisena takkina, miksi ei ? :) Viimeistelen juuri tätä postausta täällä Cancunin lentokentällä mutta tällä hetkellä, kun te tätä luette, olemme jo Kuubassa. Lähdimme tosiaan eilen ja tulemme takaisin Cancuniin tiistaina. Huomenna tulee uusi video tubeen ja voin jo nyt paljastaa, mikä videon aiheena on! Ajattelin pitkästä aikaa toteuttaa suositun videon ”What I eat in a day” mutta kyseinen video ei ole ihan perinteinen vaan maa/kaupunkikohtainen. Halusin yhdistää videoon matkailun sekä ruoan, toivottavasti tykkäätte videosta koska niitä olisi superkiva kuvata lisää täältä reissulta :) Muistakaahan katsoa se ja kertokaa mitä mieltä olitte! Yritän päästä nettiin Kuubassa mutta saa nähdä miten se onnistuu - Talk to you soon!

 


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE