Etsi

KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJA - OLE KIITOLLINEN!


Äitini on aina muistuttanut minua siitä, että ole kiitollinen ja arvosta sitä, mitä sinulla elämässäsi on. Arjessa se on joskus helpommin sanottu kuin tehty. Aina pitäisi kuitenkin muistaa yrittää! ♥ Kiitollisuus on yksi tärkeimmistä asioista hyvään elämään ja onnellisuuteen. Itseäni ehkä jopa vähän harmittaa, että saan näinkin nuorena kokea näin paljon, tällaisia seikkailuja ja asioita. Saanko liian paljon liian aikaisin, en tiedä. Vaikka muistutan itseäni tästä kaikesta usein, niin silti tuntuu, että osaan arvostaa tätä kaikkea oikeasti vasta kun olen 30. Mietin monesti auton ikkunasta katsoen, että ”paina nyt mieleesi näitä koska tämä saattaa olla elämäsi ensimmäinen mutta myös viimeinen kerta, kun näet mitään tällaista”. On tullut myös elämän arkisissa asioissa vastaan tilanteita, että jälkikäteen sitä miettii; ”miksi piti valittaa tuosta, kun asia oli oikeasti hyvin”. Pitäisi aina muistaa, että elämässä asiat voisi aina olla huonomminkin. Tiedän, että se tuntuu mahdottomalta ja arjen kiireissä sitä ei aina muista.

Sisältää affilinkin*

CLOTHES FROM BETTER BODIES / SHOES FROM ADIDAS here*

Siispä päätin nyt listata tähän 10 asiaa, joista olen elämässä yleisesti kiitollinen ja haluan tehdä samalla pienen haasteen itselleni ja miksi ei myös teille!? Listaan neljän viikon ajan aina kerran viikossa 10 asiaa, joista olen ollut kiitollinen ja, jos sinä uskallat ottaa haasteen vastaan niin jätä kommentti kommenttiboksiin ja katsotaan neljän viikon jälkeen mitä olemme saaneet aikaiseksi. Asioiden ei tarvitse olla suuria, eikä oikeastaan pidäkään olla, pienistäkin asioita kannattaa olla kiitollinen, koska ne on yllättävänkin suuria loppujen lopuksi :) Olen kiitollinen siitä, että... ♥ Minulla on vahva tukiverkosto ympärilläni, ilman tukea en olisi varmasti tässä - perhe/ystävät. ♥ Olet minun - äiti. Maailman tärkein ja aina auttamassa - oli tilanne mikä tahansa. ♥ Saan matkustaa ja nauttia tästä kaikesta. Maailma on hieno ja ihmeellinen paikka! ♥ Olen terve!! ♥ Olet siinä - Tommi. ♥ Olen löytänyt aina itselleni kavereita, eikä ole koskaan tarvinnut olla yksin. ♥ Sain viettää lapsuuden ilman somea ♥ Monipuolisesta työstäni ja siitä, että saan tehdä sitä mitä rakastan!

♥ Elämässä yleisesti asiat ovat paremmin kuin hyvin!

♥ Olen saanut kokea myös niitä alamäkiä, jotta pystyn nauttimaan ja arvostamaan ylämäkiä!

♥ Olen kiitollinen, että voin odottaa tulevaisuutta suurella positiivisella jännityksellä.

 

#2018 #kiitos #NeaLindberg #Indiedays #inspiration #kiitollisuus #Lifie #Lifestyle #KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJAOLEKIITOLLINEN

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE