Etsi

OLD ANTIGUA


Uskomatonta, että Suomessa alkoi jo kesä ja toukokuussa heti ennätyshelteet! Kerrankin, kun olisi kunnon ilmat mökkeilyyn ja piknikeille niin sitten ei olla itse paikalla mutta toisaalta mikäs täällä ollessa! Olen iloinen, että teillä on siellä hyvät ilmat - nauttikaa! <3

Meillä oli eilen viimeinen päivä täällä Antiguassa ja täytyy kyllä sanoa, että oli oikein miellyttävä ja mukava pikkukaupunki. Ehdottomasti menee TOP-listalle tämän reissun eri paikoista. Mietittiin vielä eilen, että olisiko pitänyt kuitenkin jäädä vielä yhdeksi yöksi mutta meillä molemmilla on nyt kova hinku päästä Meksikoon, niin ja tietysti Kuubaan! Mieletöntä päästä taas käymään siellä, kun edellisestä kerrasta on jo kaksi vuotta, aika menee niin nopeasti! Mielenkiinnolla myös odotan, että onko maa miten muuttunut ja onko asiat yhtään kehittyneet siellä. Ajattelinkin siis tehdä Kuubasta vertailupostauksen, jos siellä on asioita, joita pääsee vertailemaan :)

Nyt lähdemme hakemaan take-away smoothie bowlit tuosta viereisestä kahvilasta ja sitten matka voi taas jatkua. Tänään iltapäivällä ollaan lähellä Belizen rajaa pienessä kylässä. Paikka ei vissiin ole mikään kummoinen, kun Bookingista löytyi vain yksi hotelli koko paikasta... Noh se on onneksi vain yksi yö ja huomenna ajetaan Belizeen. Siellä muutama päivä ja viimeistään alkuviikosta sitten Meksikossa! Talk to you soon!

Union Antigua Café oli superhyvä lounas- ja aamupalakahvila! Kaunis sisustus ja ruoka oli hyvää :)

 

#City #Antigua #OldTown #Guatemala #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #Indiedays #2018 #Travel #Matkailu #Matkablogi #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE