Etsi

PILKKUA KESÄÄN!


Postaus sisältää affilinkkejä*

PANTS FROM NELLY TREND here* (SALE) / TOP FROM NLY ONE here* / BAG FROM PIECES here* / SUNGLASSES FROM JUNKYARD here*

Terkut Meksikosta! Tänne on nyt pitkän ajomatkan jälkeen saavuttu ja vitsi mikä fiilis - ihanaa! Meksikosta ollaankin jo hetki haaveiltu, pieni breikki ja “rauhoittuminen” taas vaihteeksi. Ollaan nyt ainakin viikko täällä Cancúnissa.

Nämä Nellyn pilkkuhousut ovat olleet mun lempparit jo muutaman kuukauden! Super-ilmavat, niin makeet ja todella mukavat jalassa - big loove! Instan puolella housut ovat näkyneet moneenkin otteeseen ja niiden perään on myös kovasti kyselty. Kuvat napattiin Antiguassa, Guatemalassa ja täytyy vielä se sanoa kaupungista, että oli oikein miellyttävä ja mukava pikkukaupunki. Ehdottomasti menee TOP-listalle tämän reissun eri paikoista. Mietittiin vielä siellä, että olisiko pitänyt jäädä sinne vielä pidemmäksi aikaa mutta meillä molemmilla oli kova hinku päästä tänne Meksikoon, niin ja tietysti Kuubaan! Mieletöntä päästä taas käymään Kuubassa, kun edellisestä kerrasta on jo kaksi vuotta, aika menee niin nopeasti! Mielenkiinnolla myös odotan, että onko maa miten muuttunut ja onko asiat yhtään kehittyneet siellä. Ajattelinkin siis tehdä Havannasta vertailupostauksen, jos siellä on asioita, joita pääsee vertailemaan :) Tänään käydään lentokentällä kysymässä Kuuban turistikorteista, että miten ne oikein saadaan.

Tulen huomenna kertomaan lisää täältä Meksikosta ja tietysti jakamaan kuvia! Ihanaa maanantaita!

 

#Outfit #Indiedays #NeaLindberg #Kesä #Summer #trend #Travel #Matkailu #Matkablogi #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE