Etsi

ANTIGUA - GUATEMALA


Postaus sisältää affilinkkejä*

SKIRT FROM JUNKYARD here* / SHIRT FROM VERO MODA (House of Brandon) / BAG FROM PIECES here* / SUNGLASSES FROM JUNKYARD here*

Terkut Guatemalasta! Edellinen postaus oli aikamoista synkistelyä mutta tässä postauksessa asiat ovat jo onneksi päinvastoin :) Saavuimme tänne Antiguan kaupunkiin sunnuntaina ja olen kyllä aika ihastunut paikkaan. Tämä on kuin joku ulkoilmamuseo. Kaupunki on todella vanha ja kuvauksellinen ja mikä parasta - täällä on niin paljon erilaisia ravintoloita, smoothiepaikkoja, ja kahviloita, että nyt on kyllä asiat hyvin, haha! Koko kylä on kuin bloggaajan päiväuni.

Pääsin ensikertaa käyttämään tätä hametta täällä, kun tuntuu ettei sitä ole oikein voinut pitää vielä missään muualla tuskallisen kuumuuden takia. Pitää muuten sanoa, että täällä tai ainakin tässä kaupungissa on superhyvä ilmasto, ei liian kuuma eikä liian kylmä paitsi toki illalla viilenee sen verran, että pitkää vaatetta kannattaa pukea. Ollaan täällä kolme päivää eli huomenna keskiviikkona lähdetään taas jatkamaan matkaa kohti Belizeä. Ajatella, että ihan muutamien päivien päästä ollaan jo Meksikossa, tuntuu aika uskomattomalta!

Nopeasti vielä edelliseen postaukseen liittyen. Nicaraguan läpi päästiin ajamaan hyvin, vaikka jäätiin yhteen aseistettujen miesten asettamaan tiesulkuun. Osa miehistä oli naamioituneita ja liikuskelivat rauhattomasti tiellä kaikenmaailman metalliputket ja itse tehdyt aseet käsissä.Tilanne oli hämmentävä ja myös aika pelottava mutta onneksi Tommi meni juttelemaan miehille ja lopulta osa miehistä asettui ryhmäkuvaan ja tunnelma oli ihan mukava. Jouduttiin odottamaan 40 minuuttia ja sitten päästiin onneksi jatkamaan matkaa. Miehet vilkutti iloisesti hymyillen, kun lähdettiin liikkeelle. Seuraavassa Youtube-videossa (sunnuntaina) tästä päivästä on tulossa enemmän infoa ja kuvia. Nicaraguan jälkeen ajettiin yhdeksi yöksi Hondurasiin ja toiseksi yöksi El Salvadoriin ennen tänne Guatemalaan tuloa. Maat on siis vaihtuneet pikavauhtia viime päivien aikana :)

Junkyard alekoodi on voimassa 3.6 asti :)

 

#Outfit #Indiedays #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #Travel #Guatemala #Antigua #travel #tarvelling #Matkablogi #ANTIGUAGUATEMALA

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE