Etsi

HYVÄ TAPA ALOITTAA PÄIVÄ


En ole varmaan ainoa, jonka mielestä paras tapa aloittaa aamu on hyvällä aamupalalla. Hyvä, kattava ja terveellinen aamupala on ihan parasta ja saa hyvälle mielelle ja siitä onkin hyvä jatkaa päivän muihin askareisiin, treeneihin, töihin tai mihin ikinä onkaan menossa. Täällä reissatessa aamupalavalikoimat ovat olleet valitettavan usein aika huonot mutta se on nyt asia, jolle ei ole mahtanut mitään. Tykkään normaalisti panostaa aamupalaan ja se on ateria, minkä haluan pitää aina terveellisenä. Antiguan kaupunki Guatemalassa kuhisee mitä ihanampia kahviloita ja ravintoloita, ja nyt, kun saavuttiin jo Meksikoon niin tästä eteenpäin meillä pitäisi olla huippuluokan aamupalamahdollisuus oikeastaan joka paikassa! Aamupalassa mielestäni tärkein on huomioida, että se sisältää myös proteiinia, koska se pitää pitkään kylläisenä. Tämä Amanecer Juice Bar Antiguassa oli ihan loistopaikka! Valitsimme molemmat avokado-kanamuna -leivät ja Green Bowlit, joka sisälsi omenaa, banaania, kaurahiutaleita, appelsiinia, papaijaa, pinaattia ja lisäpyynnöstä sai heraa vielä sekaan. Todella freesi, terveellinen annos ja sai vatsan täyteen ja paljon hyvää energiaa koko päivään. Rehellisesti sanottuna nuo pelkät bowlit olisi riittäneet eikä leipiä olisi tarvinnut ottaa mutta tuossa kohtaa ei vielä tiedetty, että annokset olivat niin suuret.

Asutaan ensi viikko samassa hotellissa, jossa oltiin pari viikkoa keväällä 2016 täällä Cancúnissa. Se oli ihan meidän ensimmäisiä yhteisiä ulkomaanmatkoja ja muistan vieläkin kaikki ne ihanat aamut, kun istuimme aamupalalla hotellilla laguunin rannassa, ja sitä samaa olisi siis taas luvassa. Tuskin maltan odottaa! :)

Muistakaa, että aamupala on päivän tärkein ateria :)!

 

#2018 #NeaLindberg #Indiedays #wellness #inspiration #Lifie #Lifestyle #terveys #jälkiruoka #Food #Guatemala #Antigua #HYVÄTAPAALOITTAAPÄIVÄ

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE