Etsi

TÄYDELLISET HOUSUT


Postaus siältää affilinkkejä*

TOP FROM NLY TREND here* PANTS FROM NLY ONE here* BAG FROM PIECES (House of Brandon*) SUNGLASSES FROM NA-KD

Nämä kuvat napattiin Kolumbiassa, maassa, jossa olisi riittänyt pitkäksi aikaa hienoja ja mielenkiintoisia paikkoja, joissa kuvata! Pakko sanoa, että tämä asu on äärimmäisen mukava päällä mutta samalla myös älyttömän hieno ja tyylikäs, tykkään! Sopii arkeen mutta pienillä muutoksilla myös täydellisesti juhlaan.

Erityisesti tykkään näistä housuista, joissa korkea vyötärö, kangas on pehmeä, eikä rypisty heti - ja, jos olet pitkäraajainen niin voin kertoa, että lahjetta riittää :)

Eilen saavuttiin Panamasta Costa Ricaan ja nyt ollaan täällä rannikolla Puerto Viejossa surffareiden maailmassa. Paikka vaikuttaa ihan kivalta, aika hippimestan oloinen mutta ihan kivaa vaihtelua kaupunkielämän jälkeen. Meidän hotelli on niin symppis. Ihanan kotoisa, iso oma parveke, jossa riippumatto ja terassikalusteet, netti toimii hyvin, isot ikkunat ja kaikki on maalattu valkoiseksi sisältä. Kelpaa! Täällä ollaan nyt kaksi yötä ja sitten vaihdetaankin taas maisemia mutta ei olla vielä päätetty minne. Aika taas näyttää. Tänään ajateltiin käydä katsomassa Manzanillon luonnonpuistossa, että mitä se pitää sisällään :)

 

#Outfit #NeaLindberg #Travel #Matkailu #Matkablogi #Indiedays #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE