Etsi

GOODBYE COLOMBIA!


Nyt olisi aika sanoa heipat Kolumbialle ja kuvankauniille Cartagenalle. Tykkäsin kovasti kaupungista ja itse maasta. Täytyy kuitenkin mainita ilmastosta sen verran, että täällä rannikolla on todella kuuma ainakin nyt toukokuussa! Niin kuuma, että se menee jo mukavuusalueen ulkopuolelle, Calissa ja Medellinissä ilmasto oli miellyttävämpi. Täällä pelkästään ulkona seisominen saa sinut hikoilemaan ja tuskastumaan. Luulin vielä Galapagossaarilla, että siellä on kuuma ja hiostava ilma mutta kyllä tämä Cartagena on jotain ihan omaa luokkaansa. Luulen, että täällä taitaa olla paljon kosteampi ilma ja se aiheuttaa sen, että ulkona on päivisin aika raskas olla.

Kolumbiaa odotin Etelä-Amerikasta kaikista eniten ja maa on todellakin ollut odottamisen arvoinen. Jos suunnittelet matkaa Cartagenaan niin suosittelen ottamaan hotellin Bocagranden puolelta. Itse henkilökohtaisesti en tykännyt vanhankaupungin hirveästä hälinästä. Oli tietysti mukava aina käydä siellä, ihailla kaunista kaupunkia mutta oli ihana palata takaisin hiljaisuuteen. Tämä uusi puoli on paljon viihtyisämpi ja rauhallisempi ja täältä pääsee tarvittaessa kätevästi taksilla vanhaankaupunkiin muutamalla eurolla. Täällä uudella puolella on muun muassa moderni kauppakeskus, paljon ravintoloita ja hiekkarantaa.

PS. Tätä postausta lueskellessasi olen purjeveneessä menossa Karibianmeren yli kohti Panamaa. Meillä ei ole siellä nettiä viiteen päivään, joten seuraavan kerran kuullaan blogissa taas uusia päivityksiä aikaisintaan perjantaina! En muista koska viimeksi olisin ollut ilman nettiä näin kauaa, en ehkä koskaan ? :D NIIN ja latasin kaksi päivää aamusta iltaan sunnuntain videota tubeen ja nyt kävi niin, että se ei siitä huolimatta kerennyt ladata sitä sinne, joten tänään ei tullutkaan videota... Sorry! :( Julkaisen videon heti ensi viikolla, kun saavumme Panamaan :) Ihanaa sunnuntaita! <3

 

#2018 #Colombia #matkavlogi #Kolumbia #GOODBYECOLOMBIA #Indiedays #inspiration #Lifie #Lifestyle #Travel #tarvelling

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE