Etsi

KOLUMBIA - MITÄ SEURAAVAKSI ?


On ollut kyllä taas sellaset päivät täällä Cartagenassa, että huhhuh. Päivät ovat siis menneet aika lailla auton lähettämiseen liittyvien asioiden kanssa, jonka takia somekanavat ovat olleet hiljaisempia. Jeeppi on nyt onneksi saatu konttiin, laivaan ja se on kovaa vauhtia menossa kohti Panamaa. Itse asiassa se saattaa olla perillä jo tänään ja me olemme itse vielä Cartagenassa. Lähdemme (minä, Tommi, Jasmin ja Tomi) huomenna lauantaina purjeveneellä Karibianmeren yli kohti Panamaa. Siitä tulee mielenkiintoiset viisi päivää, ei nettiä, eikä omaa suihkua. Kokemus on uskomaton tai pahimmillaan paha virhe mutta jos ajatellaan positiivisesti, niin se on joka tapauksessa unohtumaton kokemus sekin. Uskon kyllä, että meillä tulee mukavaa. Matkalla pitäisi tulla vastaan useampia saaria, joissa pitäisi olla upeat maisemat. Suurin osa noista viidestä päivästä kuluukin saaria kierrellessä.

Täytyy muuten heti tähän alkuun sanoa, että aika uskomatonta, että nyt on Etelä-Amerikka ajettu päästä päähän! Huikea matka ollut, huimat 22 600km takana ja siihen matkaan on mahtunut vaikka ja mitä. Hyviä ja huonoja kokemuksia, seikkailua. Olemme nähneet upeita maisemia ja auringonlaskuja, vuoria, meriä, saaria, jäätiköitä, viidakoita, erämaita, vesiputouksia, slummeja, pieniä kyliä ja suurkaupunkeja. Etelä-Amerikka on todella monipuolinen maanosa. Seuraavaksi lähdetään sitten ajamaan Väli- ja Pohjois-Amerikkaa. Jännityksellä odotan, että siellä tulee vastaan!

Kuvasin täällä yhtenä päivänä My dayn. Pääsette mukaan auton lähetysjuttuihin ja samalla näkemään mitä tapahtuu :) Cartagena on kaunis ja kuvauksellinen kaupunki, johon kuuluu vanhakaupunki, joka muistuttaa hieman Kuuban Havannaa, värikkäitä taloja ja kaduilla paljon yksityiskohtia. Sellaista Karibianmeren tunnelmaa mutta kyseisen meren rannallahan tässä ollaankin. Täällä on myös uusi hieno kaupunginosa, joka muistuttaa jonkin verran Monacoa valkoisine korkeine taloineen. Täällä on myös pitkä hiekkaranta, jossa näkee aivan äärettömän kauniit auringonlaskut. Eipä ole siis ihme, että paikka on matkailijoiden suosiossa.

 

#2018 #Kolumbia #Panama #Colombia #Indiedays #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #inspiration #Matkailu #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE