Etsi

MUUTAMA HAVAINTO / GALAPAGOS


Galapagossaaret on nyt takana mutta vielä löytyy muutamat kuvat julkaistavaksi :) Pari havaintoa haluan myös tässä postauksessa jakaa, jos vaikka joku olisi jo matkustamassa tai haluaisi kohteeseen matkustaa joskus myöhemmin.

❤ Galapagossaarille voi sään puolesta matkustaa koska vain mutta lämpimin kausi kestä joulukuulta toukokuulle. Kiireisimpiä turistikausia kannattaa välttää eli joulun ja uuden vuoden aikaa sekä pääsiäistä.

❤ Sää oli omaan makuun ehkä pikkaisen liian kuuma, ei kuitenkaan aivan joka päivä. Vaikka kännykän säätiedote sanoi lämpöä olevan 23°- 25°, niin se tuntui vähintään 35-40 asteelta. Liian kuumalla ei oikein jaksa tehdä mitään. Illat olivat heti paljon miellyttävämpiä :)

❤ Ravintoloiden hintataso oli kohtuullinen. Meillä maksoi ravintolakäynnit (juomat ja pääruoat) noin 40$.

❤ Meille tuli yllätyksenä se, että kummassakin päässä menomatkalla piti maksaa ilmeisesti kansallispuistomaksuja(?), jotka olivat ensin Quiton lentokentällä 20$ per henkilö ja Galapagoksen lentokentällä 100$ per henkilö. Cash only. Siitä sadan dollarin maksusta saa virallisen näköiset paperit ja ne kannattaa säästää, sillä ne ne pitää näyttää viimeistään lentokentällä, kun olet palaamassa takaisin mantereelle. Voi myös olla, että niitä pitää näyttää, kun menee muille saarille.

SHIRT FROM NELLY.COM / SKIRT FROM BRAVE SOUL (House of Brandon)

❤ Taksi pääsaarella Santa Cruzilla maksoi 1,50$ mihin sitten päätit mennäkään. Lentokentälle taksi maksoi sen sijaan 25$ suuntaansa.

❤ Erilaisia matkoja järjestäviä toimistoja pääsaarella oli kymmenittäin, enemmän kuin ollaan missään aikaisemmin nähty. Retket muille saarille kestivät muutamista tunneista kokonaiseen tai useisiin päiviin. Retkien hinnat alkoivat sadasta dollarista ylöspäin per henkilö.

❤ Wifi saarilla on surkea (toimii parhaiten yöllä 3-6 aikaan, kun saari nukkuu). Jos haluaa kunnon netin, niin suosittelen ostamaan Claro nimisestä puhelinliikkeestä simin jossa on 4G netti. Sillä ei tietenkään kannata eikä voikaan Youtube videoita tai Netflixiä alkaa katsomaan, koska netti on hyvin rajallinen 250Mt.

Vietettiin Ecuadorissa ja Galapagoksella yhteensä 13 päivää ja tänään matka jatkuu kohti Kolumbiaa. Rajalla kuulemma kestää ja pitää varautua odottaamaan jopa 4-8 tuntia. Tästä vasta alkaa ne vaikeimmat ja vilkkaammat rajat, joita innolla odotan...not. Onneksi hyvät eväät ja Netflix pelastaa :)

 

#Galapagossaaret #Galapagos #Travel #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #2018 #MUUTAMAHAVAINTOGALAPAGOS #Matkailu #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE