Etsi

STUNNING BEACH ESCAPE


Neljä päivää vietetty täällä Galapagoksella ja viides päivä alkoi tänään! Suunnitteilla piknik-reissu rannalle. Ollaan nyt kierrelty ja pyöritty täällä pääsaarella Santa Cruzissa. Löysimme ihan huipun paratiisirannan noin tunnin matkan päästä hotellilta. Ensin pyörällä 15min ja rannalle piti erikseen vielä kävellä 45min suuntaansa ihanan näköistä polkua pitkin. Vastassa meitä odotti valkoinen hiekkaranta, turkoosi meri todella isoinen aaltoineen ja vieressä niemen takana oli täysin tyyni ranta, johon pääsi uimaan ja nauttimaan upeasta päivästä! Vedessä kylläkin uiskenteli pieniä haikaloja mutta eivät vissiinkään ole vaarallisia. Tällä rannalla on suurien jättikokoisten kilpikonnien pesimispaikkoja ja rannan nimi onkin Tortuga Beach. Rannasta tuli elävästi mieleen Meksikon Isla Blanca, jossa oltiin pari vuotta sitten. Rantojen niin sanottua ylivoimaista ykkössijaa pitää edelleen kuitenkin Madagaskarin Nosy Iranja. Se oli jotain niin käsittämätöntä, että toista vastaavaa on vaikea löytää mistään! Täällä Galapagossaarilla yleensä tehdään erilaisia snorklaus- ja sukellusretkiä kilpikonnien ja haiden ym. seassa ja kaikenlaisia muita maisemien ihastelumatkoja mutta tällä kertaa emme lähteneet noille ryhmämatkoille ollenkaan, sillä olemme olleet jo niin monella vastaavalla reissulla sekä kahdestaan että oppaan ja ryhmän kanssa, että nyt halusimme vain rentoutua muutaman päivän ilman minkäänlaisia aikatauluja. Nautitaan nyt vain näistä rennoista päivistä, hyvästä ruoasta ja kauniista säästä. Sunnuntaina lähdetäänkin sitten taas ajamaan kohti Kolumbiaa ja siellä meitä odottaa uudet jutut :)

 

#beach #paradise #Ecuador #NeaLindberg #Indiedays #Lifestyle #Lifie #Galapagos #Galapagossaaret #STUNNINGBEACHESCAPE #Matkailu #Matkablogi #2018 #Travel #tarvelling #roadtrip

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE