Etsi

MITEN TREENIEN KANSSA SUJUU?


Nyt on taas luonnollisesti tulvana tullut kirjoitettua matkajuttuja ja tänään ajattelin avata treenipuolta, että miten treenien kanssa sujuu? Haasteita? Mitä? Rehellisesti sanottuna, treenit ei suju niin hyvin kuin haluaisin. Edellisessä postauksessa kerroinkin matkailun haasteista ja nyt niitä haasteita tosiaan on ollut kun on joutunut ajamaan pitkiä matkoja keskellä erämaita päästäkseen ”määränpäähän”, jotka tällä hetkellä ovat siis Galapagos-saaret ja Kolumbia. Halusimme viettää vuosipäivämme Galapagoksella ja nyt meillä on liput sinne hankittuna, joten tähän tavoitteeseen päästiin, tai päästään, lento lähtee sunnuntaina iltapäivällä :) Ajaminen on nyt siis ollut aika suuri vaikuttaja näiden viime viikkojen aikana - tarkoittaa siis sitä, että monissa kaupungeissa ollaan yövytty 1-2 yötä ja siihen ei treeniä ole saanut mahtumaan millään. Monesti kaupunkiin saavutaan väsyneenä illalla ja aamulla pitäisi jatkaa matkaa. Pitäisi jäädä pidemmäksi aikaa mutta se taas ei ikävä kyllä ole mahdollista. Jos joka paikassa haluaisi viettää pidempiä aikoja, edes muutamia päiviä, niin tähän matkaan tarvittaisiin 1-2 vuotta. Meidän pitää siis priorisoida, että mitä halutaan oikeasti nähdä ja missä olla. Urheilu on nyt jäänyt hieman keveämmäksi - kävelyä, pientä hotellihuone jumppaa ja itseasiassa yhdestä meidän hotellista löytyi tenniskentät, joten kävimme pelaamassa tennistä, ensimmäistä kertaa yhdessä! Ihan parasta, oli niin mukavaa ja samalla myös yllättävän raskasta! Oli kyllä todella kuumakin :) Treenit ovat näiden muutamien viikkojen ajan olleet suorastaan surkeita lukuunottamatta tuota tennistä ja nämä huonot treenit harmittaa. Olen tässä useana iltana itseäni muistuttanut, että ei se elämä siihen kaadu vaikka treenit olisi vähän vähemmällä muutaman viikon.

TIGHTS FROM WORKOUT EMPIRE (House of Brandon) SPORT BRA FROM WORKOUT EMPIRE

Eilen pääsimme taas vähän kansainvälisempiin maisemiin tänne Ecuadorin pääkaupunkiin Quitoon ja varasinkin meille huippuhotellin, josta löytyy todella iso ja kattava kuntosali! Lähdemme nyt viemään pyykit pesulaan ja sen jälkeen salille, ai että tuntuu hyvältä!

Toivottavasti teillä kulkee treenit hyvin ja energiaa riittää! <3

 

#Treeni #Fitness #workout #NeaLindberg #Indiedays #healthy #Mitentreenienkanssasujuu #Lifie #Lifestyle #Lily

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE