Etsi

SALAR DE UYUNI - WOOOW


Ollaan nyt oltu pari päivää täällä Uyunissa tai tarkemmin sanottuna Salar De Uyunissa, sillä meidän hotelli on aivan tässä suola-aavikon vieressä ja itse Uyunin kaupunki on tuolla parinkymmenen kilometrin päässä. Täällä oleminen on ollut mahtavaa, niin ihana ja viihtyisä hotellikin, että pelkästään täällä oleminen on ollut rentouttavaa! Mietittiinkin jo, että olisko pitänyt jäädä sittenkin vielä yhdeksi päiväksi vain hengailemaan tänne. Ollaan pelattu täällä pingistä mutta täältä löytyy myös biljardi, pöytäfutis ja lisäksi takoissa on tulet luomassa viihtyisyyttä käytävillä olevissa loungeissa sekä aulassa. Yleisten tilojen ikkunoista näkyy valkoinen suola-aavikko. Niin miellyttävä ja rauhoittava näky. Mikä parasta, hotellista löytyy myös pari hyvää ravintolaa niin, että täältä ei oikeastaan tarvitsisi edes poistua, täydellistä!

Ilma täällä korkealla 3600 metrissä on hieman ohuempaa kuin normaalisti, jonka olen kyllä huomannut päänsärystä ja muutenkin hieman heikosta olosta. Pelkkä puhuminen tai jopa kävely saa hengästymään... Nyt keskiviikkona meillä on tarkoitus ajaa La Paziin, joka on 4000 metrissä. Saa nähdä tottuuko tähän ilmaan vai paheneeko olo entisestään...

Meille on tässä parin viime päivän aikana sattunut taas vähän kaikenlaista mutta enpäs kerrokaan tässä postauksessa sen enempää sillä olen kuvannut vlogia ja saatte nähdä sitten enemmän ensi sunnuntaina Tuben puolelta videon muodossa. Sen sijaan saatte nähdä nyt muutamia kuvia, joita otimme aavikolla eilen ♥

 

#SALARDEUYUNI #Suolaaavikko #Bolivia #tarvelling #Travel #Matkailu #Matkablogi #NeaLindberg #Indiedays #2018

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE