Etsi

BOLIVIA - TARIJA


Postaus sisältää affilinkin*

Viime ja tulevan kesän trendi on edelleen printti, varsinkin pilkut, pallot ja ruudut. Nämä kuosit ovat oikeastaan tällainen ikuisesti muodissa oleva juttu, toki nyt pinnalla enemmän tällä hetkellä mutta tuskin häviää koskaan muodista. Itse hurahdin tähän ''ilmiöön'' pahemman kerran ja olen hamstrannut näitä kuoseja monissa eri vaatteissa kuten mekoissa, housuissa, bleiserissä ja paidoissa. Myöskin nämä kietaisumekot ovat kovassa huudossa tälläkin hetkellä. Itse omistan kietaisumekkoja muutamassa eri printissä ja yritinkin etsiä tällaista pallokuosista kietaisumekkoa jo viime kesänä mutta kaikkialta se oli yllättäen loppuunmyyty. Tänä keväänä olin nopeampi :)!

Ollaan nyt ajettu muutama päivä putkeen ja siitä syystä myös blogi on päivittynyt vähän huonommin. Ajoimme siis Brasiliasta Paraguayn läpi tänne Boliviaan ja täältä on tarkoitus ajaa tämän viikon aikana Peruun. Jäimme nyt viikonlopuksi Boliviaan, Tarijaan ja jatkamme tästä nyt maanantaina aamulla matkaa. Pitkä ajopäivä taas edessä sillä täällä vuorilla eteneminen on hidasta ja vähän vaarallistakin. Nyt on muuten kyselty todella paljon kartan perään, että millainen meidän ajoreitti on tähän saakka ollut, enkä ihmettele sillä onhan se varmasti ihan mielenkiintoista tietää. Yritän tehdä kartan mahdollisimman pian... ilmoittelen siitä sitten, kun on valmista. Google Mapsiin ei saa kuin kymmenen kohtaa/kaupunkia, joten jos joku sattuu tietämään sovellusta, johon saa enemmän noita pisteitä niin olisin superkiitollinen tiedosta! <3

DRESS FROM VERO MODA (House of Brandon) / BAG FROM STRADIVARIUS / SHOES FROM MOROCCO

House of Brandonilla alkoi muuten eilen Mid Season Sale, joten kannattaa käydä kurkkaamassa jospa sieltä löytyy jotain mukavaa shoppailtavaa. Ainakin uutuuksista olen bongannut jo vaikka mitä ihania juttuja!

 

#outfit #Indiedays #inspiration #NeaLindberg #travelling #2018 #trend #Bolivia #Travel #Tarija #Citylook

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE