Etsi

IGUAZU FALLS


Terkut Paraguaysta! En ole nyt hetkeen päivittänyt tänne, että missä ollaan menossa mutta täällä sitä nyt ollaan :) Käytiin eilen Brasilian varmasti yhdessä tunnetuimmasta nähtävyydestä eli Iguazu Fallsilla. Täytyy sanoa, että olihan se hieno! Näin rehellisesti sanottuna olin ehkä hieman skeptinen tästä vesiputouksesta ja olin valmis skippaamaan koko paikan. Katsoin nimittäin kuvia netistä, jotka eivät niin säväyttäneet ja olin myös kuullut, että siellä on sitten muitakin kuin vain me :D En tiedä johtuiko tämä pääsiäismaanantaista vai mistä mutta saimme olla aika rauhassa ja ihmisiä oli juuri sopivasti eli ei juuri ollenkaan! En tiedä millaista putouksella on olla ihmispaljouden seassa mutta ehdottomasti tämä on näkemisen arvoinen paikka. Uskaltaisin väittää, että heti aamulla, kun portit aukeaa niin kannattaa olla ostamassa lippua, sillä usein tällaisissa turistinähtävyyksissä ihmisiä on eniten liikkeellä päiväsaikaan.

Tänne Paraguayhin saavuttiin heti Iguazu Fallsin jälkeen. Varasimme hotellin heti tästä rajakaupungista, johon on matkaa putouksilta vain noin 20 kilometriä. Olimme varautuneet, että rajalla saattaa kestää ja kyllähän siinä reilu tunti menikin. Oikeastaan itse rajalla ei mennyt montaakaan minuuttia mutta autoletka Brasilian puolelta Paraguayn puolelle oli todella pitkä ja aika kuluikin sitten jonossa madellessa. Tästä rajakaupungista, Ciudad del Estestä, täytyy se sanoa, että tämä on todella kammottava paikka! Ihmismäärä, liikenne, hirvittävä hälinä. Hotelli on onneksi ihana, aivan luksustasoa mutta sen ulkopuolinen elämä on pahempaa kuin Kiinassa - joten pysyttelemme täällä sisällä "turvassa" :D Ihmiset käy ''päälle'' ja yrittää myydä krääsää sinulle väkisin ja se, mikä minulla meni tunteisiin oli yksi tyttö joka tuli ja koski hiuksiini. Kuulostaa naurettavalta mutta pelkään yli kaiken sitä, että joku joskus tulee ja leikkaa pitkät hiukseni lyhyeksi ja tämä tyttö, joka tuli vetämään hiuksistani, sai minut aika vihaiseksi :D

Lähdemme aamupalan jälkeen ajamaan kohti Paraguayn pääkaupunkia Asunciónia ja siellä meitä odottaa viiden tähden golf-resortti järven rannalla, tuskin maltan odottaa! Matkaa pääkaupunkiin on noin 300km eli ei paha mutta tie sinne on niin huonossa kunnossa, että Googlekin antaa ajoajaksi peräti kuusi tuntia. Onneksi on kuitenkin mitä odottaa! :) Miten matka jatkuu Asunciónista niin sitä me ei vielä tiedetä. Tehdään päätös jatkosta, kun ensin nähdään millainen maa tämä oikeastaan onkaan. Tarvittaessa täältä pääsee nopeasti pois sillä Asunción on aivan Argentiinan rajalla. Saatamme myös ajaa koko Paraguayn läpi Boliviaan. Aika näyttää...

 

#IguazuFalls #Brazil #Matkablogi #Matkailu #Indiedays #NeaLindberg #Lifestyle #inspiration #Brasilia #Matkakohteet #Nähtävyys

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE