Etsi

VAUVA.FI KOMMENTIT MINUSTA


Tälle sunnuntaille minulla oli hieman eri suunnitelmat, olin nimittäin ajatellut julkaisevani ensimmäisen matka-vlogin mutta kappas, suunnitelmat muuttuivat, kun päätimme kääntyä toiseen suuntaan Brasiliassa ja jätimme sen ihan pohjoisrannikon välistä. Seuraavissa videoissa nähdään toivon mukaan maisemia ja pääsette seurailemaan meitä täällä maailmalla! <3 Sillä välin kannattaa seurata snäpistä (lindben) ja instasta (@nnnnea) sieltä näkee lähes reaaliajassa, että mitä täällä tapahtuu.

Koska monet tykkäsi viimeksi blogipostauksestani - ''Vastauksia Iltalehden kommentteihin'' niin päätin tehdä nyt vähän samantyylisen postauksen mutta videon muodossa vauva.fi:n kommenteista. Toivon todella, että joku päivä tällaisia negatiivisia muiden ihmisten haukkumispalstoja ei enää olisi olemassakaan :)

Ihanaa sunnuntaita! <3

 

#video #NeaLindberg #Indiedays #Keskustelut #vihapalstat #pitäisikieltää #2018 #VAUVAFIKOMMENTITMINUSTA

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE