Etsi

LOVE IT.


Postauksen vaatteet saatu*

Pitkästä aikaa asupostausta! Täällä blogissa on nyt ollut pinnalla matkustaminen, luonnollisista syistä johtuen, ja senpä takia muut aiheet ovat jääneet hieman taka-alalle, esim. hyvinvointi, joka kuuluu myös vahvasti elämääni. Pari aihetta mulla on jo mielessä siihen liittyen, joten yritän saada ne toteutettua mahdollisimman pian :)

Okei, sitten tähän asuun. Nämä kuvat napattiin Montevideossa Uruguayssa aiemmin tällä viikolla ja ihan ensimmäisenä täytyy mainita, että enpä olisi uskonut pukevani vaaleanpunaista mekkoa päälleni vielä vähän aikaa sitten. Olen kokeillut vaikka mitä ihania vaaleanpunaisia vaatteita mutta yksinkertaisesti kyseinen väri ei vain ole koskaan oikein sopinut minulle, paitsi että nyt ihme on tapahtunut... Tehdessäni tilausta NA-KDin verkkokaupasta uskalsin ottaa pienen riskin, sillä tämä mekko näytti niin kivalta kaupassa tumman mallin päällä. Ja onneksi otin sillä tämä mekko on luonnossakin todella kaunis! Arvokkaan ja juhlavan näköinen mutta sopii silti hyvin myös kaupungille lähtiessä :) Olin myös positiivisesti yllättynyt miten hyvin nuo tummansiniset samettinilkkurit sopivat tähän asuun, suorastaan täydellinen kokonaisuus!

DRESS here* / SUNGLASSES here* / SHOES here* / HANDBAG FROM STRADIVARIUS

Tässä vielä 20% alennuskoodi NA-KDille! Jos siis eksytte shoppailemaan, niin koodilla: NEA2018 saatte alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista :)

Saavuimme juuri Florianopolikseen, Brasiliaan. Ollaan täällä nyt vain yksi päivä ja huomenna matka jatkuu kohti Rio de Janeiroa, jota olenkin odottanut kuin kuuta nousevaa, haha! Ollaan Riossa ainakin viikko. Varasin juuri kampaajalle ajan sieltä ja nyt toivotaan, että hiuksista tulee hyvät. Kampaamon pitäisi ainakin netin mukaan olla laadukas ja siellä ollaan erikoistuttu nimenomaan vaaleisiin hiuksiin. Ajattelin samalla katsoa, jos löytäisin jonkun kauneushoitolan, missä pääsisin kasvohoitoon. Tällä reissulla on ollut niin paljon erilaisia ilmasto-olosuhteita viileästä ja kuivasta suorastaan trooppiseen kuumuuteen ja kosteuteen ja ihokin reagoi tähän, joten kasvohoito olisi enemmän kuin hyväksi juuri nyt!

 

#Outfit #NAKD #Collab #Yhteistyö #Indiedays #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE