Etsi

MONTEVIDEO


Neljä päivää Montevideossa olisi nyt takana. Vaikka etäisyyttä Punta del Esteen ei ole kuin reilu 100km niin sää on täällä paljon viileämpi, reilu 20 astetta, kun Punta del Estessä lämpötila oli lähes 30.  Jos pitäisi suositella jompaa kumpaa loman viettoon (Punta del Este tai Montevideo) niin ehdottomasti Punta del Este mutta toki täällä pääkaupungissakin kannattaa pistäytyä. Täällä on varmasti myös paljon lämpimämpää tammi-helmikuussa kuin nyt maaliskuussa. Montevideossakin on hiekkarantaa useampi kilometri ja vanhan kaupungin pitkä kävelykatu useine ravintoloineen ja kahviloineen on paikka, jossa viihtyy tunteja. Kohta kuitenkin starttaamme auton ja ajelemme takaisin takaisin Punta del Esteen mutta tällä kertaa vain muutamaksi tunniksi. Nautitaan päivästä ja kuvaillaan vähän lämpimämmillä rannoilla. Sain nimittäin tänään paritkin uudet uikkarit :) Jatkamme sitten matkaa rannikkoa pitkin pieneen kylään nimeltä Punta del Diablo ja sieltä sitten viikonlopun aikana Brasiliaan. Brazil here we come!!

DHL -paketit, joista puhuin edellisessä postauksessa on nyt selvitetty (tullin kanssa) ja molemmat paketit ollaan saatu, jes! My day -videot siis tulille! Meillä oli hotelli aivan Montevideon vanhan kaupungin sydämessä ja täällä kuvauspaikkoja riittäisi vaikka kuinka paljon ja kävimmekin eilen kuvailemassa uusia Suomesta juuri tulleita vaatteita. Laittelen asukuvia kuvia blogiin seuraavaan postaukseen :)

 

#2018 #Travel #matkailu #NeaLindberg #Lifestyle #Indiedays #inspiration #Montevideo #Uruguay #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE