Etsi

PUNTA DEL ESTE - BUDJETTIMATKAAJAN PAINAJAINEN ?


Muutaman päivän pysähdys Punta del Estessä on nyt ohi, joka tosin kulutettiin aika lailla työhommien touhussa mutta voin kuitenkin todeta, että tämä osoittautui miellyttäväksi ja kivaksi rantakaupungiksi! Ajankohtana matkalle maaliskuu on loistava, sillä turisteja ole minkään vertaa, tuskin lainkaan. Kaduilla saa kulkea ilman ruuhkia ja muutenkin täällä vallitsee rauha ja hiljaisuus.

Annoin viimeksi isot suosittelut tälle kohteelle ja olen edelleen samaa mieltä MUTTA haluan mainita, että jos kaipaat turkoosia vettä ja edullista hintatasoa niin suosittelen katselemaan jotain muuta paikkaa kuin tätä. Täällä nimittäin kaikki maksaa ja paljon. Polttoainekin maksoi huimat 1,59/l ja voin kertoa, että niin kallista polttoainetta ei ollakaan aiemmin tankattu yhtään missään, esim. Chilessä hinta oli alle 0,70€/l niin siitäkin voi hyvin päätellä, että todella kalliista paikasta on kyse... Hintataso ravintoloissa on myös aika kallis. Pysähdyttiin esim. yhteen rantabaariin mango-mehuille tässä yhtenä päivänä ja ne mehut maksoivat 10 USD/kpl. Taisi olla kalleimmat mehut vähään aikaan :) Täällä on myös halvempia pikaravintoloita, esim. meidän hotellia vastapäätä löytyy "terveysravintola'', josta voi hakea valmiiksi tehdyn ruoan suoraan hyllystä mutta ei se niin laadukas paikka ole, että niillä ruoilla esim. viikkoa pärjäisi. Tästä terveysravintolasta ruoat ja juomat saa kahdelle noin parilla kympillä. Jos menee ns. oikeaan illallisravintolaan niin perusdinneri juomineen on noin 70€ luokkaa ja, jos haluaa myös alkuruokaa ja jotain vähän speaciaalimpaa niin hinnat ovat helposti 100€:sta ylöspäin. Voihan toki olla, että jostain päin löytyy myös edullisempia ravintoloita ja jos sinulla on tästä paikasta enemmän kokemusta kuin minulla niin kommentoi toki tuonne postauksen loppuun. Täällä jos viettäisi viikon perusloman niin rahaa menisi varmasti kahden Thaimaan matkan edestä. Budjettireissulle tämä ei siis todellakaan ole se kaikista paras vaihtoehto!

Nyt on aika jatkaa matkaa Montevideoon ja toivotaan, että siellä eläminen olisi edes hieman edullisempaa. Jos kaikki menee hyvin niin alkuviikosta saan pitkään toivotun lisävarusteen videoiden kuvaamista varten ja pääsenkin sitten heti kuvaamaan my dayta! Olen sen takia vähän pitkitellyt my day -videon kuvaamista, sillä haluan päästä kuvaamaan ensimmäisen videon tämän lisävarusteen kanssa ;) Ikävä kyllä meillä on sellainen pieni asia vielä selvitettävänä, että mistä me löydetään huolitsija, joka tullaa lähetyksen maahan. DHL sitä ei hoida mutta ajetaan nyt aamupalan jälkeen heidän konttorilleen ja mennään asiaa selvittelemään. Eiköhän tähänkin joku ratkaisu löydy :)

 

#2018 #overland #tarvelling #Travel #roadtrip #Indiedays #NeaLindberg #Uruguay #Lily #inspiration #Lifie

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE