Etsi

NO WORDS.


SKIRT FROM BRAVE SOUL (House of Brandon)

Terkut Uruguaysta! Saavuttiin tänne Punta del Esteen eilen puolen päivän jälkeen ja kävimme heti ihastelemassa paikkoja! Nyt ymmärrän, mistä kaupungin lempinimi "Monaco of the South" tulee. Paikka todellakin on vähän kuin Monacon ja Marbellan sekoitus. Vaikuttaa todella ihanalta! :) Ainoat miinukset siitä, että meri ei ole turkoosia ja hintataso on jopa yllättävän korkea mutta muuten paikkana aivan loistava, kovat suosittelut tälle! Aurinko paistaa ja lämpöä riittää, ilmapiiri täällä vaikuttaa myös aika kansainväliseltä. Täällä viihtyisi kyllä vaikka miten pitkään. Pari seuraajaani laittoikin viestiä, että ovat asuneet aiemmin täällä Uruguayssa ja toinen heistä juuri täällä Punta del Estessä. Lucky her :) Uruguay näyttäisi olevan täynnä pienen pieniä kyliä ja olimmekin yötä yhdessä niistä ennen kuin saavuimme tänne. Löysimme kivan paikan kylästä nimeltä Santa Catalina ja jäimme sinne. Söimme iltapalaa ja ihastelimme kirkasta tähtitaivasta piknik-alueella ja ennen nukkumaanmenoa katselimme vielä kattoteltassa Netflixiä... aika romanttista, eikö ? :)

 

#2018 #Uruguay #Travel #traveltheworld #NeaLindberg #Indiedays #life #Lifestyle #Lily #roadtrip #overland

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE