Etsi

MITÄ TÄNNE KUULUU ?


Tultiin Buenos Airesiin sunnuntaina ja veimme auton huoltoon heti seuraavana aamuna maanantaina. Uskomatonta, että saimme auton takaisin jo eilen huollettuna ja tarkastettuna. Auto siis korjattiin yhdessä vuorokaudessa vieläpä merkkiliikkeessä. Oli kyllä todella nopeaa ja erityisen ystävällistä toimintaa. Liikkeen omistajakin tuli meitä tervehtimään, kun kuuli, että mistä ollaan tulossa ja minne ollaan menossa, haha. Huollon nopeus yllätti senkin takia, että kyseessä ei ollut perus öljynvaihto vaan autoon vaihdettiin jarrupalat, öljyt ja filtterit sekä etuakseli, joka vaurioitui Andeilla, ja tämä osa piti vielä erikseen tilata sinne jostain, kun akselia ei löytynyt heiltä hyllystä. Tämmöinen toiminta Suomessa ei tapahtuisi yhdessä vuorokaudessa. Voihan tietysti olla, että pääsimme jonon ohi, kun kyseessä oli tällainen erikoistilanne :) Olen joka tapauksessa niin helpottunut, että Jeeppi on taas kunnossa ja matka voi jatkua hyvillä mielin.

Tämän päivän agenda on se, että lähdemme ajamaan kohti Uruguayta. Matka Buenos Airesista Uruguayn rajalle on lyhyt, noin 250km ja, jos kaikki menee hyvin niin saatetaan ehtiä perille määränpäähämme Punta del Esteen, Atlantin valtameren rannalle vielä tänään illalla. Vaikka eipä meillä nyt mihinkään kiire ole, eli saatamme ehkä jäädä jonnekin yöksi siinä välillä. Olen tilannut pari eri pakettia Montevideoon mutta todennäköisesti ne on perillä vasta maanantaiksi, joten siksi mennään hengailemaan loppuviikoksi tuohon rantakaupunkiin, jota kutsutaan myös nimillä "Monaco of the South" ja "Pearl of the Atlantic". Kyseessä on vissiinkin melkoinen turistikohde mutta kesäkausi on pikkuhiljaa hiljenemässä, joten ehkä siellä ei tällä hetkellä ole liikaa ihmisiä. Se selviää kohta :D Ihanaa päästä pitkästä aikaa rantamaisemiin. Olen varastoinut jo kuukausia matkoja varten paljon erilaisia bikineitä mutta viime reissumme ovat olleet enemmänkin kaupunki- tai muuten vaan sellaisia kohteita kuten Saharan autiomaa, että rantaelämää ei vain ole ollut.

Tilasin siis Jenkeistä kameraan vähän lisäosia ja tuskin maltan odottaa, että pääsen testaamaan ja kuvailemaan uusia videoita! Suomesta sen sijaan on tulossa uusia vaatteita ja ne sitten noudetaan maanantaina Montevideosta DHL:n noutopisteestä. Saa nähdä tuleeko tullijuttujen kanssa jonkinlaista selvittämistä, toivottavasti ei.

Täytyy muuten myös sanoa, että tuntuu hyvältä olla takaisin sivistyksen parissa. Täällä netti toimii todella hyvin ja hyviä ravintoloita löytyy joka puolelta! Kävimme eilen taas katsastamassa pari uutta kahvilaa ja ai että miten kivoja mestoja! Chilen ja Argentiinan etelä- ja keskiosassa näitä ei nimittäin löytynyt liiakseen. Pelkkä netin löytäminen oli useimmiten yksi farssi, sillä wi-fiä ei meinannut löytää mistään, ja jos semmoinen sitten jostain löytyikin niin se oli melkein sama, kun ei olisi ollut koko nettiä. Näin sitä oppii taas arvostamaan asioita, jotka normaalisti kuuluvat tavalliseen arkeen, haha :D

Seuraavan kerran taas kuullaan Uruguayn puolella, ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

#Argentina #tarvelling #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #2018 #matkailu #Matkablogi #BuenosAires #MITÄTÄNNEKUULUU

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE