Etsi

AMAZING VIEW


Miksi matkustaa? Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Maailma on ihmeellinen paikka ja tältä pallolta löytyy vaikka mitä upeaa ja ihmeellistä. Kuulen aika usein kysymyksen: ”eikö tuo ala jo kyllästyttää?” Ja vastaus on, että ei ala, päinvastoin. Mietiskelin taas eilen, että vaikka olen nähnyt jo maailmaa omasta mielestä aika paljon ja on tullut koettua mitä uskomattomampia asioita niin näitä upeita paikkoja on maailma täynnä ja sen takia tätä hommaa ei haluaisi kesken lopettaa. Niin monta maata ja paikkaa on näkemättä vielä tämänkin reissun jälkeen. Jasmin sanoikin hyvin: ”matkustaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin”. I agree. Tämä Torres del Painen kansallispuisto sijaitsee eteläisessä Chilessä. Lähin lentokenttä sijaitsee Puerto Natalesissa, josta saa kätevästi vuokrattua auton tai reissun puistoon voi tehdä myös bussilla. Bussilla luonnonpuistoon pääsee myös Argentiinan puolelta suositusta turistikaupungista El Calafatesta. Olemme itse nyt täällä El Calafatessa ja meidän makuun turisteja on kyllä liikaa, Chilen puolella taas ei ollut.

Kävimme puistossa kahtena päivänä ja eka päivä oli sään puolesta todella huono. Tapasimme kuitenkin puistossa toisetkin overlanderit (Saksasta) ja Tommi kävi heitä heti jututtamassa. Olimme Googlesta katsoneet, että seuraavan kerran aurinko paistaa kansallispuistossa vasta noin viikon päästä mutta näillä saksalaisilla oli tarkat säätiedotteet tulostettuna paperille ja siinä oli luvattu auringonpaistetta juuri seuraavalle päivälle ja se ihme kyllä pitikin paikkaansa, vaikka Googlen mukaan ei pitänyt olla auringosta tietoakaan. Kävi kyllä tuuri, että tuli tavattua heidät sillä en tiedä olisimmeko menneet puistoon uudestaan. Tässä tuli taas esiin se, että muiden kokemukset ja tiedon jakaminen helpottaa ja antaa vinkkejä omaan matkailuun. Nyt lähdemme tuohon viereiseen Los Glaciaresin luonnonpuistoon katsomaan, että mitä siellä on. Ainakin pitäisi olla hieno jäätikkö mutta pahoin pelkään, että siellä saattaa olla tuhat muutakin ihmistä sitä katsomassa. Sen verran paljon turisteja täällä pienessä El Calafaten kylässä... Laittelen taas seuraavaan postaukseen kuvia ja kerron paikasta enemmän. Tälle päivälle ei olekaan muita suunnitelmia. Saa nähdä mihin päädytään, sillä mitään hotellivarauksia tai reittisuunnitelmia ei olla tehty :)

 

#KAUNEINMAISEMA #Travel #NeaLindberg #life #Lifestyle #Indiedays #inspiration #matkailu #Chile #2018 #AMAZINGVIEW

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE