Etsi

IN CHILE


Aloitetaan ensin yöstä, jonka vietimme kattoteltassamme Chilen puolella... Se oli siis ensimmäinen yö siinä teltassa ja eihän se taas mennyt ihan niin kuin oltiin suunniteltu :D Heräsimme noin neljän aikaa aamuyöllä siihen, että oli todella kylmä. Kasasimme samantien teltan ja istuttiin hetki lämpimässä autossa wifin äärellä. On kyllä huippua, että monella camping-alueella on hienot suihkut, vessat ja vieläpä toimiva wifi! Onneksi meillä on myös Webasto, joka pitää auton lämpimänä, vaikka auto ei ole käynnissäkään, se lämpö vaan ei ikävä kyllä yllä sinne telttaan saakka. Onneksi muutaman päivän päästä olemme taas lämpimissä ilmoissa, mihin ehdittiin jo Buenos Airesissa tottumaan.

Lähdettiin jatkamaan matkaa noin viiden aikaan aamuyöstä mutta ei kovin pitkään ehditty ajaa, kunnes piti jäädä odottamaan aamun ensimmäistä lauttaa, sillä tuolta Tierra del Fuegon alueelta ei muuten pääse pois. Lauttaa odotettiinkin sitten lähes kolme tuntia. Tommi katsoi tyytyväisenä Netflixiä ja minä yritin nukkua :) Nopeasti se odotusaika sitten menikin, onneksi!

Ajoimme tänne Punta Arenasin kaupunkiin ja kävimme eilen ajelemassa tässä lähistöllä. Maisemat ovat aika samanlaiset kuin Ushuaiassakin mutta sää sattuikin nyt olemaan aika paljon huonompi. Tämän päivän agenda on nyt vähän auki, kun tuo ilma nyt on vähän mitä on mutta tarkoitus on nyt kuitenkin ajaa pohjoiseen - kohti lämpimämpiä ilmoja. Täällä päin maailmaa tämä meneekin päinvastoin, etelässä on kylmää ja pohjoisessa lämmintä.

 

#2018 #NeaLindberg #Indiedays #Chile #tarvelling #Matkablogi #matkailu #Matkustaminen #Lily #Lifestyle #inspiration #INCHILE

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE