Etsi

We are ready to go!


SPORT SHIRT FROM AIM'N (House of Brandon) / TIGHTS FROM MY PROTEIN here*

Uskomatonta mutta totta, vihdoin ja viimein saimme auton! Auto, jota odotimme peräti 79 päivää löysi vihdoin perille. Voin kertoa, että Jeepin näkeminen oli tunteita herättävä hetki! Niin helpottunut ja onnellinen fiilis. Ajatella, että lähetettiin se Suomesta jo marraskuun lopussa ja saatiin se vasta nyt :D Pääasia, että saapui ja täysin ehjänä vielä. Sitäkin vähän ehdittiin jo miettimään, että mitä kaikkea noin pitkällä matkalla voikaan tapahtua. Mitäs muuta meidän ystävänpäivään kuului? Olen täällä muistaakseni aikaisemminkin maininnut tästä toisesta suomalaisesta pariskunnasta, Jasminista ja Tomista, jotka ajavat aika lailla saman reitin kun me, ja ollaan heitä täällä matkalla muutaman kerran jo nähtykin Buenos Airesissa ja eilen taas täällä Ushuaiassa! Käytiin illallisella ja puhuttavaa olisi taas riittänyt vaikka kuinka mutta puolen yön aikaan oli päästävä nukkumaan. Voisi siis sanoa, että ystävänpäivä ei olisi kaikkinensa voinut paremmin mennä :)

Onneksi tutustuimme tähän pariskuntaan viime vuonna. Ylipäänsä saman henkisiin ihmisiin on mukava tutustua ja lisäksi overlanding (valtioiden rajojen ylittävä automatkailu) on parhaimmillaan tietojen ja kokemusten jakamista. Matkoista saa todella paljon enemmän irti, kun joku joka on jo jossain käynyt, kertoo ja suosittelee, että mihin kannattaa mennä ja miten missäkin toimitaan. Automatkailussa on niin älyttömän paljon asioita, jotka pitää osata ottaa huomioon. Mitäs meillä on seuraavaksi vuorossa ? Lähdemme tänään ajamaan Chileen ja jäämme matkan varrella jonnekkin yöksi ja testaamme Jeepin kattoteltan, tätä onkin odotettu :D Kerron siis myöhemmin, että miten meillä meni. Käytiin tänään ostamassa peitot, tyynyt ja muut tarvittavat jutut, joten we are ready! :)

#traveltheworld #Travel #tarvelling #NeaLindberg #Wearereadytogo #Indiedays #Lily #matkailu #Matkustaminen #2018

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki