Etsi

FAVORITE RESTAURANTS IN BUENOS AIRES


Le Pain Quotidien - Ehdottomasti kaupungin paras aamupala! Täällä on tullut syötyä lähes joka aamu ja täytyy heti hehkuttaa tuota matcha lattea, jota testasin kauralaten korvikkeena. Täällä päin, kun kauralattea ei ole saatavilla niin tuo kyllä korvasi sen täydellisesti! Japanilainen tee soijamaidon kanssa on kyllä ihan taivaallista! <3 Le Pain Quotidien menu on kokonaisuudessaan luomua.

Sottovoce - Hieno illallisravintola veden äärellä, jossa palvelu on erittäin ystävällistä ja asiakkaana tunnet olosi hyvin arvokkaaksi. Täällä olemme käyneet muutaman kerran, myös syntymäpäivänäni, jolloin minulle tuotiin pöytään syntymäpäiväkakku kynttilän kera! <3 Yksi blogin lukijoista suositteli katkarapupastaa ja se olikin todella hyvää, kiitos siis vinkistä!

Croque Madame - Parasta täällä on kauniisti suunniteltu ulkopiha ja rento meininki. Jos tykkäät juustoista niin täältä löytyy juustolautanen, johon et taatusti pety!

Lolea - On huippumesta, jos kaipaa jotain nopeaa syötävää. Täältä voit ottaa ruuan suoraan hyllystä ja jäädä joko syömään ravintolaan tai ottaa sen mukaasi. Vaikka ravintola onkin todella viihtyisä niin me päätimme ottaa ruuat mukaan ja menimme puistoon piknikille nauttimaan lämpimästä ulkoilmasta :) Täälläkin ravintola tekee ruuat itse mutta ne on aseteltu asiakkaille valmiiksi: salaatit ja muut kylmäruoat ovat kylmähyllyllä ja lämpimät ruoat lämpimällä hyllyllä.

La Panera Rosa - Jo nimikin kertoo, että ravintolan ulkoasua hallitsee kaunis vaaleanpunainen väri. Tämä on ehdottomasti meidän suosikki-lounaspaikka, jossa on muuten ''maailman parhaat'' vohvelit. Vaikka menu onkin espanjaksi niin mitä tahansa tilaakin, se on taatusti hyvää! Täällä tulee lounaaksi syötyä kanasalaatit tai vege-bowlit. Vohveleista tulikin jo mainittua ja ei voi muuta sanoa kuin, että parempaa on vaikea löytää ;) Jos tänne siis eksytte niin Nutella-Oreo -vohvelit tilaukseen!

 

#Travel #Food #NeaLindberg #FAVORITERESTAURANTSINBUENOSAIRES #BuenosAires #2018 #Argentiina #Lifie #Lifestyle #Vinkkejä #Ravintolat #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE