Etsi

THE TOURIST.


Teimme pari päivää sitten ex tempore retken turistibussilla. Kierros kesti huimat kolme ja puoli tuntia ja huh, mikä matka se oli paahtavassa ilmassa. Bussin katolla oli onneksi aurinkosuoja, joka suojasi UV-säteiltä ja hieman kuumuudeltakin. Kierros olisi kestänyt vielä pidempään, jos olisimme vaihtaneet bussia toisellekin reitille mutta meille kyllä riitti hyvin se reilu kolme tuntia, toki vähempikin olisi riittänyt. Ensimmäinen tunti puolitoista oli mukava huristella bussin kyydissä pitkin kaupunkia mutta se loppumatka olikin sitten hieman tuskallisempaa :D

Oli kuitenkin ihan kiva käydä pyörähtämässä kaupungilla, sain otettua uusia kuvia tänne someen ja oli muutenkin vähän erilaista ''tekemistä", täällä, kun ei varsinaista tekemistä liikaa ole. Ollaan käyty lähes joka päivä salilla, syöty mukavissa ravintoloissa, nautittu hyvästä ruuasta sekä lämmöstä ja auringosta. Toisin sanoen ollaan siis otettu aika rennosti. Toisaalta tämä on ollut ihan mukava pysähtyminen niin kiireisen syksyn ja loppuvuoden jälkeen. Nyt on akut taas ladattu ja saatu uutta inspiraatiota tehdä kaikkea uutta! Videoitakin olen taas ehtinyt kuvaamaan ja täällä, kun tuo nettikin toimii hyvin niin olen saanut ne ladattua myös Youtubeen. Toivotaan, että netti toimisi mahdollisimman monessa paikassa yhtä hyvin. Ensi sunnuntain videokin on jo Tubessa odottelemassa julkaisua :)

Huippu juttu on myös se, että auto on saapunut Ushuaihin!! Uskomatonta ja huikea fiilis saada oma ''vaatekaappi'' takaisin. Epäselvää tosin on vielä se, että koska siihen autoon pääsee käsiksi. Laiva on ollut nyt kaksi päivää satamassa ja yhtään konttia sieltä ei ole purettu, joten Jeeppikin on siis edelleen siellä odottelemassa. Näyttää vahvasti siltä, että seuraavakin viikonloppu menee taas täällä Buenos Airesissa...

 

#tarvelling #Matkustaminen #BuenosAires #Argentiina #Indiedays #life #Lifestyle #Lily #THETOURIST #Turistibussi #2018 #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE