Etsi

HIUSTENI SALAISUUDET ?


Paljon toivottua postausta! Miten hoidan hiuksiani ja miten ylläpidän hiukseni vaaleutta ? Tätä kysytään todella usein, olen itsekin ihan hämmästynyt miten kysymys onkin niin suosittu ja lupasinkin sitten aiheesta kirjoittaa. Tähän alkuun haluan sanoa, että myös ruokavalio, liikunta ja stressitaso kulkevat käsi kädessä hiusten terveyden ja laadun kanssa mutta tässä postauksessa kerron kuitenkin kaikki hiussalaisuuteni, mitä tuotteita käytän ja miten ? ;)

Salaisuus hiusten vaaleudessa piilee myös siinä, että pesen hiukset lähes poikkeuksetta hopeashampoolla. Sekoitan hopeashampoon sekaan aina tavallista shampoota ja pidän päässä noin 30sek-1 minuutin. Toki joskus hiukset saattaa kylmentyä liikaa, jolloin en välttämättä pesekään seuraavalla kerralla hopeashampoon kera vaan pesen pelkästään tavallisella.

Käytössäni on ollut jo pitkään Fudge ja uutena testasin tätä No Yellow:ta. Näistä kahdesta tuotteesta itselläni on ollut enimmäkseen käytössä “Fudge” ja edelleen suosin enemmän sitä, sillä No Yellow jättää todella helposti hiukset liilaksi ja imeytyy hiuksiin turhankin helposti. Tässäkin kannattaa ottaa huomioon hiuksen vaaleusaste, mitä vaaleampi, sitä vähemmän hopeashampoota tarvitaan. Hoitoaineena käytän melkein mitä vain mutta yhdeksi suosikiksi on noussut Aussie -tuotesarjan hoitoaineet!

Pesun jälkeen laitan AINA hoitoainetta kosteisiin latvoihin (tämän jätän päähän), ja Suomessa olen yleensä käyttänyt Kardashianin tehohoitomaskia, joka on tarkoitettu pois pestäväksi mutta olen todennut, että parempi vain, kun jättää senkin hiuksiin! Nyt täällä ulkomailla ollessa laitan vain hoitoaineen, sillä tänne en voinut kantaa kaikkia hiuspurkkeja mukanani :D Yksinkertainen selostus ''pesuohjeistani'': Hiusten pesu - hoitoaine - pesu - pieni määrä hoitoainetta (tai tehomaski), jonka jätän lopullisesti hiuksiini.

Seuraavana tuotteena ja ehdottomasti lempparina on tämä Eleven Australia Miracle Hair Treatment -hoitotuote. Tuote on ollut käytössäni jo muutaman kuukauden ja tykkään tästä hurjasti enkä vaihtaisi tästä tuotteesta kyllä helposti! Tuote lupaa 11 eri hyötyä hiukselle. Se muun muassa kosteuttaa, vahvistaa, tuo kiiltoa, vähentää kaksihaaraisia, korjaa, silottaa, selvittää sekä sisältää UVA ja UVB -filtterit. Hyvin pieni määrä tuotetta latvoihin hoitaa latvat pehmeäksi ja helposti selvitettäviksi. Ihana pehmeä kookoksen tuoksu vie ajatukset aurinkoiseen paratiisiin <3 love it!

FUDGE FROM STOCKMANN / NO YELLOW FROM HAIRSTORE / ELEVEN AUSTRALIA MIRACLE HAIR TREATMENT FROM HERE / WELLA CARE OIL FROM SOKOS OR STOCKMANN

Lopuksi viimeistelen hiukseni vielä Wellan Care Oil Reflections Luminous Smoothening Oil -hoitoöljyllä. Tuote vahvistaa hiusrakennetta, silottaa ja antaa upean kiillon. Tuote sisältää avokado- ja makadamiaöljyä. Pieni määrä tässäkin riittää ja tämän laitan melkein kuiviin hiuksiin tai pelkästään kuiviin :) Ja voilá, näin hoidan ja pidän hiukseni vaaleana, terveenä ja hyvässä kunnossa.

 

#Hair #Hiukset #NeaLindberg #Lily #Indiedays #inspiration #Lifestyle #Lifie #2018 #Personal #HIUKSENISALAISUUDET

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE