Etsi

ONKO ARGENTIINASSA KALLISTA ?


Paljon toivottua rahapostausta! Pohdiskeltiin vähän Argentiinan hintatasoa ja tulimme Tommin kanssa nyt siihen tulokseen, että täällä on aika edullista vaikka edullisempiakin maita tietenkin löytyy. Täällä on nimittäin edullisia juttuja mutta myös niitä kalliita. Esimerkiksi vaatteet maksavat yllättävän paljon, johtuen luultavasti jostain tullimaksuista tms. ja luulen, että myös tämän takia suuret ketjuliikkeet, joihin jokainen matkailija on tottunut, kuten vaikkapa Bershka, Pull & Bear ja Stradivarius loistavat poissaolollaan. Emme ole superkalliin Zaran lisäksi löytäneet kunnollisia vaatekauppoja täältä ollenkaan lukuunottamatta kalliita pikkuputiikkeja ja toisesta ääripäästä löytyviä paikallisten omia todella halvan näköisiä rättikauppoja, joissa hinnat kuitenkin ovat melko korkeat siihen nähden, että tuotteet näyttävät käytetyiltä. Buenos Aires taitaakin olla kaikkien aikojen ensimmäinen kaupunki, joissa minulla on vaikeaa löytää uusia vaatteita ja niitä tarvittaisiin nyt kipeästi, kun lähes kaikki kesävaatteeni on pakattu autoon ja auto on laivassa.

Olemme nyt viettäneet Buenos Airesissa yhteensä yhdeksän päivää ja alkuun olimme sitä mieltä, että hemmetti kun on kallista ja nyt ajatus onkin taas toinen, kun laskimme hieman tarkemmin tuota Argentiinan peson kurssia :) Ruoka on suht edullista. Molemmat voidaan syödä kolmen ruokalajin illallinen noin 40 - 60 eurolla hienossa ravintolassa. Ravintoloiden taso täällä on todella hyvä ja aamusta iltaan jatkuvasti paistavan auringon kanssa tämä tekee Buenos Airesissa olemisesta erittäin mukavaa :)

Kuten edellisissä postauksissa kerroinkin niin tuli sitten tutustuttua myös paikallisiin sairaaloihin. Julkisessa sairaalassa Ushuaissa lääkärin tapaaminen maksoi 10€ ja toiminta oli todella nopeaa, toisin kuin Buenos Airesin julkisessa sairaalassa, josta lähdettiinkin aika nopeasti pois, kun tajuttiin, että siellä menisi yhtä kauan kuin yrittäisit päästä Vantaan Peijaksessa päivystykseen. Tien toisella puolella onneksi oli yksityissairaala, jossa saimme taas asioitua nopeasti. Käynti hienossa kansainvälisen tason yksityissairaalassa ja kaksi lääkärin tapaamista maksoivat yhteensä 40€. Tämä oli mielestäni kyllä todella edullinen hinta. Taksimatkat tässä keskustassa maksaa 2 - 4€.

Yleinen hintataso maassa on siis aika edullinen. Täällä on ollut mukava olla, vaikka mitään erityistä nähtävää tai tekemistä ei olekaan. On lämmintä ja aurinko on paistanut joka ikinen päivä mutta olen kyllä edelleen sitä mieltä, että en täällä jaksaisi olla kovinkaan pitkään, jos ei olisi vähän niin kuin pakko. Toki jos verrataan Ushuaihin niin olen täällä ilomielin mutta, jos tulisin ''lomailemaan'' Buenos Airesiin niin 3-4 päivää olisi riittävä aika :)

 

#Argentiina #OnkoArgentiinassakallista #Travel #Indiedays #NeaLindberg #life #Lifestyle #matkailu #Matkustaminen #Lily #2018

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE