Etsi

21 VUOTTA


Olen kauhistellut tätä ikää siitä asti, kun täytin 20 ja tässä sitä nyt ollaan. Täytyy rehellisesti sanoa, että muistin synttärini vasta eilen, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan... Eipä tunnu kovin kummoiselta, ainoastaan numero vaihtui, joka se ahdistavin juttu tässä kyllä onkin :D Nuoriahan tässä nyt vieläkin ollaan ja taas vuotta fiksumpana! Upea vuosi ollut kaikin puolin, eikä tässä ikäkriiseillä oikein ehdikään! :) Eilen tein taas yhden elämäni suurimmista askeleista eteenpäin, nimittäin perustin toiminimen, eli nyt olen yrittäjä! Uskomaton ja outo fiilis mutta hyvä. Olin miettinyt tätä jo pitkään mutta olen halunnut olla varma päätöksestäni ja nyt oli toisaalta vähän niin kuin pakkokin siirtyä yrittäjäksi.

Viime vuonna synttäreitäni vietettiin Suomessa, käytiin perheen kesken syömässä ja oltiin yhdessä. Tänä vuonna synttärit vietetään täällä Argentiinassa ja mitään erikoisia suunnitelmia ei tälle päivälle ole. Käydään varmaankin piknikillä puistossa, haetaan jäätelöä ja käydään illalla meidän uudessa suosikkiravintolassa, jonka yksi ihanista seuraajistani vinkkasi - kiitos siitä! <3 Viime vuonna tein postauksen 20 opittua asiaa 20 Vuodessa ja nyt listaan tähän muutaman lisää, joita olen tässä vuoden aikana taas oppinut:

Älä murehdi tai stressaa turhia.

Ole oma itsesi, älä anna muiden lannistaa!

Älä turhaan peittele tunteita. Muista nauraa, itkeä ja huutaa sillon kuin tuntuu siltä, se helpottaa.

Lapsellisuus on hyväksi. Asioista voi innostua aikuisenakin - mulla on tapana innostua aika paljonki :D

Ole kiitollinen - Haluanpa siis heti sanoa kaunis kiitos teille, että olette yhä siellä!

ja MUISTA RAKASTAA <3

 

#birthday #NeaLindberg #Indiedays #Lily #Personal #synttärit #21vuotta #Tammikuu #2018 #life #Lifestyle #Mitäolenoppinut #Ikäkriisi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE