Etsi

ANOTHER DAY IN BUENOS AIRES


Olin aloittanut luonnostelun tämän postauksen julkaisua varten jo toissa päivänä mutta aloitetaanpas alusta. Yllätyksiä on sattunut tällä matkalla jo vähän liikaakin niin kuin taas eilen. Päivä ei nimittäin lähtenyt käyntiin ihan sillä tavalla kuin olisin toivonut. Aamulla herätessäni tuntui taas siltä, että virtsis palaisi ja jouduimme taas lähteä etsimään lääkäriä. Meidät neuvottiin julkiseen sairaalaan ja se paikka oli todella kammottava, ihan kun olisi mennyt maailman vaarallisimpaan vankilaan! En tiennyt pitikö purskahtaa itkuun - mieli kyllä teki, olin niin turhautunut. Kukaan ei puhunut taaskaan englantia ja meitä ohjailtiin eri tiskeille, jotka kaikki olivat kuitenkin vääriä. Lopuksi meidät ohjattiin tiskille, jossa oli varmasti kilometrin jono. Taisimme nähdä siinä odotellessamme kuolleen ihmisenkin jota elvytettiin... Päätimme, että emme jää pidemmäksi aikaa enää odottelemaan vaan etsimme ihmisen, joka puhuisi edes vähän englantia ja sellainen me sitten onneksi löydettiinkin. Kysyimme, että löytyykö kaupungista yksityistä sairaalaa sillä emme halunneet jäädä siihen kummitustaloon enää jonottamaan yhdellekään tiskille. Meidät neuvottiin tien toiselle puolelle, jossa olikin kansainvälisen tason sairaala. Minulle tehtiin tavallinen virtsistesti ja tulokset tulevat kahden päivän päästä. Siihen asti pärjäilen niillä lääkkeillä, jotka minulle juuri annettiin ja jatkoa katsotaan, kun tulokset tulevat! Hieman epätoivoinen fiilis ja harmittaa, että olen joutunut syömään nyt niin paljon lääkkeitä. En koskaan halua syödä turhaan lääkkeitä, enkä ole ottanut edes kipulääkkeitä, joita minulle annettiin. Nyt vain pitää toivoa, että nämä lääkkeet tehoaisivat ja kyseessä olisi vain tavallinen virtsatientulehdus :) Ikävää kun tämmöinen sattui nyt täällä ja ikävää myös, että ongelmaa ei meinaa saada ratkaisua.

Muuten päivä meni eilen ihan kivasti, aurinko paistoi taas pilvettömältä taivaalta ja olokin alkoi vähän helpottaa puolen päivän aikaan. Syötiin hotellilla lounas ja myöhemmin illalla käytiin syömässä meidän lempiravintolassa (teen tästä myöhemmin suosikkiravintolat postauksen) ja jälkkäriksi haettiin todella hyvää italialaista jäätelöä! Niin hyvää jäätelöä en ole varmaan aikaisemmin maistanutkaan missään, nam!

Tähän loppuun haluan myös sanoa, että kuulisin mielelläni teiltä toivepostauksia, koska teiltä tulee aina todella hyviä ideoita! :) Laittakaa siis ihmeessä ehdotuksia tulemaan. Niistä on aina suuri apu, kun tietää mitä lukijatkin tykkää lukea. Olen tekemässä lisää rahavertailuja, paljon menee rahaa mihinkin ym. Ehdotuksia voi laittaa myös snäpin ja instankin puolella ja siellä moni onkin jo ollut yhteydessä, suuri kiitos siitä! Olen yhden toivepostauksen tässä lähiaikoina toteuttamassakin :)

 

#Indiedays #NeaLindberg #Lifestyle #2018 #myday #Lily #matkailu #Argentiina #AnotherdayinBuenosAires #Travel #travelling

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE