Etsi

WHERE ARE WE NOW?


Vihdoin taas blogin äärellä! Mistäs sitä tällä kertaa alottaisi... Auton kanssa tilanne on se, että sitä ei saatu Buenos Airesista ulos, sillä siinä olisi mennyt ainakin kuukausi. Muutokseen olisi pitänyt saada tullilta lupa ja siinä olisi kestänyt. Kuvitella, että auto on Buenos Airesissa, ollut jo kaksi viikkoa mutta sen kontin avaaminen kestäisi kuukauden!? En ihan ymmärrä touhua mutta tälläistä se vissiin on rahtien kanssa :D Auto siis tuodaan alkuperäistä suunnitelmaa noudattaen Uhuaihin mutta siinä kestää vielä ainaki kaksi viikkoa - siinäkin. Joten päätimme, että Ushuaia saa nyt riittää ja ostimme lennot takaisin tänne Buenos Airesiin. Viimeksi saimme viettää täällä vain yhden kokonaisen päivän ja nyt onneksemme saamme viettää pidempää, ehkä täältä löytyykin jotain, ja vaikka ei löytyisikään niin koko seuraavaksikin viikoksi on luvattu täyttä auringonpaistetta ja joka päivälle 30 astetta lämmintä! Tämä lämpö tuntuu vaan niin mahtavalta ja pääsen myös toteuttamaan sen ''lempiravintolat postauksen.''

Tulimme tänne Buenos Airesiin toissa päivänä ja täytyy sanoa, että tänne matkustaminen oli minun osaltani aika tuskallista. Kävi niin ikävä tilanne, että sain pari päivää sitten virtsaputkentulehduksen ja ajattelin, että haen vain apteekista tähän lääkkeet ja sillä se menee ohi. Ulkomailta nyt yleensä saa apteekista melkein mitä vain. Tämä apteekin nainen ei kuitenkaan puhunut laisinkaan englantia ja hän antoi vain minulle kouraan kapselit, joita piti syödä kolme päivää putkeen. Mentiin siis hotellille tyytyväisinä ja aloin samantien googlaamaan lääkkeiden tietoja. Käytin kääntäjää ja paketin ohjeissa siis luki, että ne olivat kipua lievittäviä. Tarkoitettu kylläkin virtsikseen mutta eivät poistaneet bakteeria. Ajattelin, että ehkä kääntäjä ei vain osannut kääntää sanaa oikein mutta kipu tosiaan palasi heti muutaman tunnin jälkeen. Tiesin, että minun pitää päästä toiseen, ehkä vähän isompaan apteekkiin mutta kun pääsimme tänne toiseen apteekkin seuraavana aamuna, niin mies tiskillä sanoi, että täytyy ensin mennä lääkäriin, jolta pitää saada lääkkeeseen resepti. Tämä päivä oli se päivä, kun lensimme tänne Buenos Airesiin ja ajattelin, että en tosiaan pysty mennä monen tunnin lennolle ja vielä sellaiselle, jossa on välilasku, kipu oli niin kova! Käytiin äkkiä hotellilla pakkaamassa kamat kasaan ja otettiin taksi sairaalaan. Olin lähes varma, että lääkärissä kestää ainakin 6h mutta ihme kyllä pääsimme ulos 25minuutin jälkeen. Meillä oli tuossa vaiheessa enää vain kaksi tuntia lennon lähtöön ja kerkesimme juuri ja juuri, onneksi lentokentälle ei ollut pitkä matka... Sain lääkkeet ja kipua lievittävää, joten matka ei ollut onneksi niin paha, vaikka ikävää se olikin. Jotenkin nuo viimeiset päivät Ushuaissa ovat olleet yhtä farssia, tuntuu ettei mikään onnistunut, ei auto, virtsis eikä meinattu saada lentoja tänne Buenos Airesiinkaan vaan ainakin suorat lennot olikin aina myyty loppuun, kun teimme netissä varausta ja pääsimme maksusivulle saakka, ja lisäksi jouduimme vaihtamaan hotellissa huonettamme viimeiseksi päiväksi, kun meidän alkuperäinen varaus loppui 24.1. Uusi huone oli kamala ja lattiakin niin kylmä, että jalat jäätyivät...

Joka tapauksessa, oloni on taas normaali, olen saanut oikeat lääkkeet ja mikä parasta - ihanaa olla täällä lämmössä. Minulla tosiaan on vain näissä kuvissa näkyvä pilkkupaita ainoana kesäpaitana täällä, sillä kaikki muut ovat Jeepissä. Oli pakko eilen ostaa pari kesävaatetta, ettei tarvitse kahta viikkoa samassa paidassa kulkea, haha. Tänään on jännittävä ilta tulossa, sillä mennään katsomaan Argentiinan parhaan jalkapallojoukkueen Boca Juniorsin peliä. Saa nähdä millainen tapahtuma se on. Stadionille pitää lähteä jo kolme tuntia ennen pelin alkua ja peli alkaa myöhään illalla klo 21:30. Kerron sitten myöhemmin lisää, jos on kerrottavaa :)

 

#Travel #Indiedays #NeaLindberg #Lily #2018 #matkailu #Matkustaminen #Lifie #Lifestyle #inspiration #Argentiina

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE