Etsi

Still in Ushuaia


Ushuaissa ollaan vielä toistaiseksi :) Kunpa vain asiat saataisiin hoidettua niin, että voisimme unohtaa täällä odottelun ja hakea auton suoraan Buenos Airesista, sieltä missä se on ollut jo 11 päivää. Meillä on nyt Buenos Airesissa yhteyshenkilö joka selvittää asiaa mutta hänkään ei vielä luvannut mitään mutta positiivsta on, että valoa näkyy tunnelin päässä.

Tässä parin päivän aikana ollaankin keretty touhuamaan taas vaikka mitä. Kävimme toissapäivänä luonnonpuistossa, josta meillä ei ollut mitään sen kummempia odotuksia mutta se osoittautuikin aivan mielettömäksi paikaksi. Käänsi pään mihin suuntaan tahansa niin kaikkialla oli todella kaunista. Oli myös hyvin mieltä rauhoittavaa kävellä luonnossa, jossa vallitsi syvä rauha ja puhtaus. Puistossa sai olla 48 tuntia ja, jos meillä olisi täällä Jeeppi, niin olisimme varmasti jääneet alueelle yöksi.

Eilen kävimme ''ei missään''. Ajoimme kolme tuntia paikkaan nimeltä Estancia Moat ja määränpäässä meitä odotti umpikuja ja käännyimme takaisin. Koomista mutta totta. Ajoimme siis kolme tuntia suuntaansa ja yhteensä kuusi tuntia edes takaisin. Maisemat mennessä ja tullessa olivat upeat ja otimmekin kuvia kopterilla mutta kun saavuttiin hotellille, niin kaikkia kuvia ei löytynyt kopterin muistikortilta. Koko päivän ajo sinne ja takaisin olikin kuvien osalta lähes turhaa...!! Harmittaa mutta ei mahda mitään. En tiedä mikä tällä kertaa oli syynä ettei kuvia ollutkaan muistikortilla mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun näin käy.

Muuten meillä menee täällä mukavasti. Ollaan treenattu kuntosalilla, käyty kävelemässä, tehty töitä ja katseltu Netflixiä :) Parasta täällä on pitkät päivät, aurinko paistaa ja valoa riittää peräti 18 tuntia vuorokaudessa, vaikka ei kovin lämmintä olekaan, mikä on aika jännä, sillä täällähän on tällä hetkellä keskikesä! Toivotaan nyt kuitenkin, että päästään nopeasti jatkamaan matkaa. Muualla Etelä-Amerikassa on tällä hetkellä todella lämmintä, Buenos Airesissakin 30 astetta <3

 

#Matkustaminen #Ushuaia #Argentiina #Travel #travelling #NeaLindberg #2018 #matkailu #Indiedays #Lily

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE