Etsi

Vihdoinkin Argentiinassa


Pikaiset terkut ja kuulumiset täältä Buenos Airesista! Moni teistä varmaan seurailee InstaStorysta tai Snäpistä meidän matkaa ja on ehkä huomannutkin jo, että saavuttiin toissapäivänä tänne Argentiinaan. Meillä tosiaan jäi lentojen takia vain yksi kokonainen päivä aikaa kierrellä täällä Buenos Airesissa mutta rehellisesti sanottuna se ei meitä hirveästi haittaa, täällä nimittäin ei ole mitään kummoista nähtävää, joskin ilma on sentään ollut todella kaunis. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämmintäkin on 27 astetta. Melkoinen muutos Kanadan pikkupakkasista :) Netistä ja Instagramistakin etsittiin must see -paikkoja mutta kovin kummoista nähtävää täältä ei kyllä löydy. Terveyskahviloita ja ihania terassiravintoloita löytyy senkin edestä, mikä on ihan loistojuttu! Niitä onkin tullut tässä koluttua sen minkä voi ja kerkiää :) Jos täällä olisi viikon kaksi, tekisin ehdottomasti postauksen lempikahviloista/-ravintoloista. Käytiin kuitenkin parissa niin sanotussa nähtävyydessä eilen. Ensimmäisenä käveltiin tuohon meidän hotellin lähellä sijaitsevaan Recoleta Cemeteryyn. Kyseessä on siis hautausmaa, jota kutsutaan myös nimellä City of the Dead. Paikka todellakin oli kuin kaupunki, jossa oli sadoittain talon korkuisia suku- ja perhehautoja. Oikeastaan en edes tiedä miksi koko paikkaan menimme. Hienohan se oli mutta ei meitä kumpaakaan edes hautausmaat kiinnosta... :D Toinen paikka, jossa kävimme oli Caminito, kuubalaistyylinen katumuseo. Kuvissa alue näytti aika hienolta mutta omin silmin nähtynä paikka ei kovin kummoinen ollut ja emme siellä sitten pitkään viihtyneetkään. Jos siis suunnittelet matkaa Etelä-Amerikkaan niin Buenos Airesiin ei kannata tulla aikaa tuhlaamaan.

Suuntaamme muutaman tunnin päästä taas lentokentälle ja siirrymme aivan tuonne Argentiinan eteläosaan Rio Grandeen ja sieltä sitten bussilla tai taksilla Ushuaiaan. Toivotaan, että siellä olisi mielenkiintoisempaa nähtävää kuin täällä. Se selviää pian :)

 

#Travel #Argentiina #2018 #NeaLindberg #Indiedays #inspiration #matkailu #life #Lifestyle #Lily

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE