Etsi

BOOTY BUILDER - NYT LÄHTEE!


Pitkästä aikaa taas treenivideota, jee! Rehellisesti sanottuna minulla ei ole ollut inspiraatiota kuvata salitreenejä, kun aikaisempi sali jossa kävimme oli niin epäinspiroiva ja muutenkin niin kulunut mesta, että enää ei ollut sitä samaa kiinnostusta. Halusin jotain uutta mutta piti miettiä, että mitä. Senpä takia kotitreenit olivat hetken IN kanavallani :D Tänään vihdoin julkaisen videon taas kuntosalilta mutta ihan uudelta sellaiselta! Tämä jos jokin huokuu uudenlaista intoa ja inspiraatiota!

www.fit-tammisto.fi

 

#Treeni #Salitreeni #Fitness #sport #Sportweekend #FitTammistoKuntokeskus #BOOTYBUILDERNYTLÄHTEE #NeaLindberg #2018 #Indiedays #Lily #Lifestyle #lifie #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE