Etsi

Skiing is the next best thing to having wings!


Viimeinen päivä täällä Kanadassa alkamassa ja tuntuu, että vielä voisi muutaman viikon jatkaa täällä olemista. Täällä pienessä kylässä on niin ihanan rauhallista ja Suomen kiireet tuntuvat olevan todella kaukana. Tässä on muuten ikään kuin kaksi laskettelukeskusta samassa paikassa; Whistler ja Blackcomb. Molemmille vuorille pääsee hissillä samasta paikasta tuosta hotellin vierestä ja vuorien välillä kulkee vielä maailman pisin gondolihissi, Peak to Peak, jolla pääsee huipulta toiselle. Ollaan vietetty suurin osa ajasta Blackombin puolella, jossa on vähän vaativammat rinteet ja lyhyemmät jonot hisseille, sillä aloittelijat ja lapset ovat Whistlerin puolella. Eilen mentiin sitten ensimmäistä kertaa Whistleriin ja siellähän olikin tosi kauniit maisemat, kivat rinteet eikä niitä pelättyjä ruuhkiakaan ollut. Rinteitä näillä vuorilla on niin paljon, että ei ehditä kymmenessäkään päivässä laskea niitä kaikkia. Ja lisäksi ihmiset keksivät itse uusia reittejä. Joka päivä monet kiipeävät aivan tuolla vuoren huipulla paikkoihin, joihin hissit eivät kulje, sukset olalla ja etsivät uusia paikkoja, josta laskea. Mielenkiintoista. Jos muuten After Ski kiinnostaa niin tämä on loistopaikka siihen. Ravintoloita ja pubeja riittää ja ihmiset todellakin juhlivat joka päivä heti siitä saakka, kun päivä rinteessä on ohi. Me ''tylsimykset'' sen sijaan tullaan hotellille tekemään ruokaa, salille treenaamaan, katsomaan Netflixiä ja tekemään pakollisia työjuttuja :3 Illalla ehkä käydään illallisella ja tullaan pelaamaan Arvaa kuka peliä :D Kelpaa mulle <3

Muutaman päivän tauon jälkeen aurinko pilkisti taas pilvien välistä, joten otettiin kamera mukaan rinteeseen. Tästä Tommin hyppykuvasta tuli varmasti näistä Kanadassa otetuista kuvista yksi hienoimmista ellei hienoin! Hyppy päättyi aika pahaan kaatumiseen mutta kuvana onnistui täydellisesti. Laskin itsekin samasta hyppyristä myöhemmin päivän aikana mutta ikävä kyllä omaan kuvaan ei saatu tuota auringonpaistetta ja takana olevaa lumitykkiä, eikä se ilmalentokaan ehkä ihan noin pitkä ollut mutta pysyinpä pystyssä ;D

Tänään aiomme nauttia koko päivän rinteessä. Kyllä tulee haikea fiilis lähteä. On ollut mahtava olla täällä mutta onneksi uudet seikkailut odottavat heti sunnuntaina, kun kone laskeutuu Buenos Airesiin Argentiinaan.

Voitaisiin vähän tutkia tilitietoja ja voisin julkaista huomenna postauksen, jossa kerron, että paljonko täällä Kanadassa meni rahaa ja samalla voisin verrata sitä vuosi sitten tehtyyn laskettelumatkaan Alpeille Itävaltaan... kustannuksissa on nimittäin todella suuri ero.

 

#2018 #matkailu #Matkustaminen #NeaLindberg #Canada #Whistler #tarvelling #Indiedays #Lily #Travel

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE