Etsi

Iphone Snaps


Tänään olisi meidän kahdeksas päivä rinteessä. Nyt on siis mennyt jo reilu viikko, kun tultiin tänne. Aika menee niin nopeasti, vaikka eipäs se nyt tällä kertaa haittaa mitään. Meillä ei ole kiire minnekään :) Toivottavasti tällä viikolla säät suosisi edes yhtenä päivänä niin pääsisi ottamaan jotain kivoja kuvia kaupungilta ja toki myös rinteestä. Ensimmäinen päivä oli niin kaunis ja sää oli täydellinen ja siihen se sitten jäikin... Eipä se pilvisyys tai sade haittaa mutta tuo usva on kyllä semmonen, että eteen ei näe mitään. Välillä ollaan vedetty rinteessä ihan sokkona mutta hauskaa on ollut! :D

Kello on nyt 10 aamulla ja tässä aletaan nyt tekemään lähtöä rinteeseen. Pari laskua ja sitten mennäänkin lounaalle johonkin kivaan rinneravintolaan, joita täältä löytyy varmaan toistakymmentä. Vaihtoehtoja on siis joka lähtöön :) Pakko muuten mainita tämän kylän ruokakaupasta, sillä täällä se on oikea taivas! En ole ikinä ollut sellaisessa pienessä kaupassa, jossa on enemmän kaikkea kivaa ostettavaa, kun isossa Cittarissa Suomessa. Voisin käydä kaupassa vaikka joka päivä ja ostaa vaikka mitä kivaa. Tällaiset puitteet kun olisi joka puolella maailmaa niin syöminen olisi niin paljon helpompaa <3

OUTFIT FROM SUPERDRY SNOW

 

#Travel #tarvelling #Matkustaminen #matkailu #Indiedays #NeaLindberg #Lily #Canada #Whistler #IphoneSnaps

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE