Etsi

Milloin ja miksi alotin bloggaamisen ?


Milloin ? - Perustin ensimmäisen oman blogin vuonna 2011. Silloin blogin kirjoittaminen oli jotenkin muotia ja tuntui, että joka toinen perusti blogin mutta painavin syy minulla oli kuitenkin kuvaaminen. Olin kiinnostunut kovasti valokuvaamisesta, vaikka en siitä silloin mitään tiennyt eikä ollut kunnollisia välineitäkään.

Blogin aloittaessani omistin vaaleanpunaisen Philipsin digikameran, joka maksoi 70€. Seuraavana jouluna sain sitten joululahjaksi jonkun vanhan Canonin järjestelmäkameran. Muistan tästä joululahjasta vain sen, että olin hieman pettynyt tähän, koska tiesin kameran olevan käytetty, mielestäni se oli myös huono ja kuvien laatu oli varmasti huonompi kuin Philipsin digikamerassani, enkä edes liioittele! :D Tämä saattaa kuulostaa siltä, että en osannut arvostaa lahjaani mutta olin aidosti kiinnostunut valokuvaamisesta ja olin kovasti toivonut Canonin 1100D -järjestelmäkameraa, koska tuolloin monella bloggaajalla oli kyseinen kamera ja se oli silloin suosittu. Nykyäänhän tuo 1100D on varmaan huonompi kuin kännykän kamera :o Ajatella miten on ajat muuttuneet.

Photo by: Juuli Rönkä

Edit by: Me

Seuraavana jouluna sain lahjaksi tämän pitkään toivotun Canonin 1100D:n ja olin enemmän kuin onnellinen. Otin monta kertaa viikossa kuvia, vaikka postasinkin blogiin vain ehkä kerran tai kaksi viikossa. Olin monesti myös yksin meidän pihalla kamerajalan kanssa ja räpsin itselaukaisimella asukuvia. Voi noita aikoja :) Nyt jos katsoo niitä kuvia niin olihan ne ihan surkeita mutta silloin ne olivat suorastaan upeita ;D Aika pian sitten säästinkin omaa rahaa, myin Canonin pois ja ostin tilalle Olympus om-d-e-m10, joka olikin minulla aika kauan. Tällä hetkellä minulla on kova luotto ja usko Nikonin kameraa kohtaan. Noin reilu vuosi sitten perustin tämän oman domainin ja päätin, että hankin kameran joka on ammattivalokuvaukseen tarkoitettu ja niinpä minulla on nyt vuoden verran ollut käytössä Nikonin D750, joka on aivan huippu! Katsotaan olenko muutaman vuoden päästä vielä samaa mieltä ;)

JACKET FROM SAMSOE & SAMSOE* / SHIRT FROM BRAVE SOUL / PANTS FRON ONLY* / BOOTS FROM CHIARA FORTH here* (Bubbleroom)

Aiheesta hieman poikettiin kameroihin mutta palataanpas tähän blogiasiaan vielä hetkeksi. Kirjoitin blogia siis pari kolme vuotta omalla ''nimellä'' ja sitten päätimme Minean kanssa yhdistää blogit yhteen. Nämä kaveriblogit olivat siihen aikaan myös jollain tapaa muotia mutta ehkä syy yhdistämiseen oli kuitenkin se, että molemmat kirjoittivat aika harvoin (Minea tällöin vielä harvemmin) ja jos yhdistämme blogit yhteen niin postauksia tulisi tällöin useammin. Jotkut saattavat ehkä muistaakin tämän Mi-nea.blogspot.com, josta loppujen lopuksi tuli minun oma blogi koska Minea ei enää kirjoittanut sinne laisinkaan. Kirjoitin sitä pari vuotta yksin ja nyt olen kirjoittanut omassa domainissa reilu vuoden ja olen tähän päätökseen niin tyytyväinen! Oikeastaan ihmettelen suuresti miten olen jaksanut kirjoittaa kaikki nämä vuodet :) Olenkin aikasemmin jossain postauksessani sanonut, että olen saanut kuulla niin paljon negatiivista palautetta blogistani aiemmin, ja puhun siis vuosista 2011-2016. Kamppailin sen negatiivisuuden kanssa monta vuotta ja tässä sitä vieläkin ollaan :D Edelleen suurin syy blogini pitämiseen on kuvat ja onhan tästä elämästä ihan mukava tänne blogiin kirjoitella muutenkin :) Katsotaan mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan. Kiitos, että olette jaksaneet lukea! <3

 

#Milloinjamiksialotinbloggaamisen #Lifie #Lifestyle #NeaLindberg #blogi #bloggaaminen #Indiedays #Personal #2018 #Outfit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE