Etsi

Ski day 3


CLOTHES FROM SUPERDRY SNOW

Herättiin tänään taas klo 05 aamulla eli vieläkin on vähän rytmit sekaisin aikaeron takia. Tänäänkin olisi tarkoitus mennä taas rinteeseen mutta ennen sitä ajateltiin käydä testaamassa tämän hotellin kuntosali. Kuvien perusteella sali näytti olevan hieno ja iso mutta saapas nähdä. Yleensähän nämä hotellien kuntosalit ovat aika surkeita, vaikka kuvista saisikin eri käsityksen. Kyllä niissä nyt muutamat perusliikkeet saa silti aina hyvin tehtyä ja soveltamalla pärjää kyllä! Hotellilta löytyy muuten myös spa. En vain tyhmänä muistanut pakata bikineitä mukaan, vaan pakkasin kaikki bikinit jo marraskuun lopussa toiseen matkalaukkuun ja nehän on nyt jossain päin Atlanttia auton kyydissä :D Täytyy siis käydä shoppailemassa uudet biksut, jos niitä täältä talven keskeltä löytää jostain!

Eilen oli pilvistä mutta se ei meidän menoa haitannut. Käytiin myös syömässä illalla tässä lähistöllä olevassa Intialaisessa ravintolassa ja oli muuten todella hyvää! Oltiin molemmat sitä mieltä, että ei olla ikinä syöty niin hyvää intialaista! Pitää ehdottomasti käydä vielä uudestaan siellä. Nyt aamupalalle, sitten treenit ja heti perään rinteeseen! :) Ihanaa viikonloppua! <3

 

#2018 #Travel #tarvelling #matkailu #Lifie #Lifestyle #Indiedays #Lily #NeaLindberg #Matkustaminen #Canada #Whistler

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE