Etsi

NYT SE ON SITTEN MENOA!


Nyt se päivä on koittanut, kun istumme lentokentällä odottamassa lennolle pääsyä. Nämä viimeiset kaksi viikkoa on ollut yhtä työntekoa ja juoksua joka suuntaan aamusta iltaan. Onneksi nyt helpottaa ja taas alkaa postauksetkin tulla blogiin ''normaalisti'' :)

Photo by: Juuli Rönkä

UV meni hyvin rauhallisissa merkeissä - tänäkin vuonna. Olimme Tommin kanssa kahden meillä, syötiin ranskalaisia, nakkeja ja perunasalaattia. Pelattiin Kimbleä ja käytiin yöllä keskustassa katsomassa raketteja ja ihana yllätys olikin se, että myös Salla yllätti meidät ja tuli meidän kanssa katsomaan ilotulitusta <3 Mietin pitkään, että teenkö edellisestä vuodesta highlights- postauksen mutta edellinenkin vuosi olisi painottunut aika lailla taas matkailuun ja paljon kyllä kaikkeen muuhunkin mutta suurimmaksi osaksi matkustamiseen, joten ajattelin olla sitten tekemättä :D Taidettiin käydä 37 eri maassa mutta ei siitä sen enempää. Tämäkin vuosi alkaa sillä, että lähdemme kauan odotetulle reissulle.

KNIT FROM BRAVE SOUL / JACKET FROM H&M / PANTS FROM ZARA / SHOES FROM BERSHKA

Enää tunti ja sitten renkaat irtoaa kiitoradalta! Tästä alkaa siis meidän ''maailmanympärysmatka'' :) Seuraavan kerran kuullaan Kanadan päässä!

Ihanaa uutta vuotta!

 

#Travel #NeaLindberg #2018 #NYTSEONMENOA

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE