Etsi

Our Christmas!


Joulu tuli, meni ja onnistui! Kiitos taas yhdestä joulusta, jonka sain viettää rakkaan perheeni ja mieheni kanssa. Ajatella, että tämä oli jo meidän kolmas joulu yhdessä :) Tänäkin vuonna pyhät menivät oikein mukavasti ja leppoisissa tunnelmissa. Söimme hyvin, avasimme lahjat ja pelasimme pelejä! Pitkästä aikaa pelasimme Kimbleä, joka oli muuten hauskaa :D Näin vanhemmalla iällä näistä peleistä on ehkä tullut hieman stressaavia, kun enää ei äiti ole pelastamassa ja antamassa armoa :D

Vietimme perinteiseen tapaan aaton äidin luona ja joulupäivän isän luona. Jouluruokia tuli siis syötyä taas sen verran paljon, että seuraavan kerran maistuu taas ensi vuonna :D Nyt edessä on kolmen päivän urakka, sillä asunto pitää saada tyhjennettyä lauantaihin menessä Pelican Self Storageen ja matkalaukut pitää pakata lähtökuntoon. Päivät vain vähenee ja kohta ollaankin taas menossa!

 

#MerryChristmas #Christmas #Joulu #2017 #NeaLindberg

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE