Etsi

Visit Estonia


Apua! Jouluun on enää kaksi yötä ja samalla on enää puolitoista viikkoa, kun olemme lentokentällä kovaa vauhtia menossa kohti Kanadaa :3

Tuntuu, että mun ja Juulin Tallinnan reissusta on jo ikuisuus mutta vastahan me tultiin kotiin viime viikolla. Nyt on tämän ns. virallisen Tallinnan postauksen vuoro, joka minun olisi pitänyt tehdä jo monta päivää sitten mutta tässä on kokoajan niin paljon tekemistä, että en ole blogin pariin ehtinyt ollenkaan, pahoittelut siitä. Elämä Suomessa on jotenkin todella kiireistä... mistäköhän sekin johtuu :o

Kävimme Juulin kanssa Tallinnassa parissa eri ravintolassa, joissa en ainakaan itse aikaisemmin ollut käynyt ja nämä kokemukset haluan tännekin jakaa, jos vaikka joku sattuu käymään Tallinnassa päin :) Ekana iltana käytiin Swissotellin hienossa ja viihtyisässä, arvokkaan näköisesti sisustetussa ravintolassa, joka oli ruoan osalta ihan hyvä. Ihan hyvä sen takia, että pääruoaksi valitsemamme hampurilaisannokset eivät olleet ehkä ne kaikkein onnistuneimmat, vaikka olikin listan kallein annos. Alkuruoka, jälkiruoka ja viini olivat sen sijaan todella hyviä. Varmasti myös pääruoka olisi ollut hyvää, jos olisimme valinneet jotain muuta kuin hampparia. Pisteet ravintolalle: 4/5.

Seuraavana päivänä kävimme metsäretkellä Saula Harjumaassa ja olihan siellä kieltämättä aika kivat maisemat. Aurinko tuli juuri esiin ja saatiin supersiistit kuvat otettua (kuvia täällä). Kävimme metsäretken jälkeen Umami Restossa, joka on aivan ihana lounaspaikka! Tämä sijaitsee Tallinnan keskustasta noin 20 minuutin matkan päässä. Meillä oli auto käytössä, joten matka ei meitä haitannut. En tiedä miten sinne pääsee julkisilla, jos haluaa siellä käväistä mutta ravintola oli kaunis iso ''omakotitalo'', jossa oli suuri takapiha. Kesällä tämä paikka on varmasti yksi kaupungin viihtyisimmistä paikoista, olen siitä lähes varma! <3 Isot pisteet siis mahtavalle tunnelmalle! Ruoka oli hyvää mutta en tykännyt, että kanassa oli luu :D Haha. Pisteet ravintolalle 4,5/5.

Lisäksi kävimme matkan aikana shoppailemassa, nautittiin olosta kasvonaamion, viinin ja juuston kera. Julkaisen huomenna videon meidän reissulta, joten siitä lisää sitten huomenna! Iso kiitos vielä Visit Estonialle, joka tämän matkan meille järjesti! Upea asunto, upeat säät ja kiva kokemus. En ole Tallinnasta saanut koskaan niin paljon irti kuin tällä reissulla!

 

#Travel #Tallinn #Tallinna #Estonia #Visitestonia #Viro #NeaLindberg #life #Lifestyle #Indiedays #Lily

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE