Etsi

Here we are in Tallinn!


Terkkuja Tallinnasta! Sanoinkin aiemmassa postauksessani, että olen lähdössä Tallinnaan työreissuun ja tilaisuuden tähän sain yhteistyössä Visitestonian kanssa, joka on Viron virallinen matkailusivusto. Ja täällä sitä nyt ollaan, ja tällä kertaa reissussa olen yhdessä Juulin kanssa. Meillä on täällä oma huoneisto, jossa asustamme kaksi päivää ja mikä parasta, meillä on myös käytössämme oma auto, jolla pääsemme liikkumaan paikasta toiseen helposti ja nopeasti. Olemme käyneet kuvailemassa ympäri Tallinnaa, etsineet erilaisia paikkoja ja tänään kävimme pienellä retkellä Saula Harjumaassa. Tämän upean metsän löysin nettiä selailemalla ja halusinkin heti käydä siellä kuvailemassa. Ja tulikin superkivat kuvat :) Laittelen niitä kuvia seuraavaan postaukseen :*

Säät ovat olleet myös ihan mahtavat, ja niin näyttäisi olevan vielä huomisellekin päivälle, jes! :) Huomenna myöhään illalla on kotiinpaluu ja täytyy sanoa taas yhdelle mukavalle ja onnistuneelle reissulle heipat! On ollut ilo olla täällä ja nähdä ihan uudenlaisia paikkoja! Vaikka tosiaan olenkin ollut Tallinnassa monta kertaa aikaisemminkin ja lähinurkkia on tullut koluttua aika lailla mutta nyt on löytynyt aivan uudenlaisia juttuja! Kuvasin tästä päivästä My dayn, joten myöhemmin tulossa myös videota! :)

 

#Travel #Estonia #Visitestonia #Tallinn #2017 #Tallinnassaollaan #NähtävääTallinnassa #feelingestonia #HereweareinTallinn #Indiedays #Lily #NeaLindberg #inspiration #Lifestyle #Lifie #fashion #Christmas

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE