Etsi

Muutto- ja pakkauspuuhat


Tältä näyttää meidän asunto ja eilinen päivä! Pakkausta, siivousta ja järjestelyä. Yhteen aiemmista postauksistani tuli hyvä kysymys tai paremminkin postausehdotus koskien meidän tämän reissun pakkaamisia. Eli, mitä otetaan mukaan, kuinka monta laukkua lähtee reissuun ym.

Jeepin mukana lähti jo kolme matkalaukkua, yksi iso ja kaksi pienempää. Noissa jo matkalla olevissa laukuissa on enemmän kevyttä ja kesäisempää vaatetta ja kenkiä. Oli hieman haastavaa miettiä, että mitä voi laukkuun pakata, kun tuntui että tarvitsen vaikka mitä paitaa ja housua täällä Suomessakin vielä mutta sinne taisi suurin osa vaatteista kuitenkin lähteä. Toivottavasti siis löydämme auton ja saamme sen tullista ulos, kun pääsemme Argentiinaan :D

Lentokoneeseen sen sijaan lähtee kaksi isoa matkalaukkua, yksi lentolaukku ja tietysti kopterireppu. Lasketteluvaatteet vie aika paljon tilaa tai minulla pahimmassa tapauksessa jopa koko matkalaukun, kun otan mukaan parit lasketteluhousut ja -takit ja pari neuletta ja pari vaikka ja mitä... ;D Kaikkineen meillä on siis reissussa kuusi laukkua ja reppu. Voi siis olla, että joudun myymään vielä vaatteita eteenpäin. Tuntuu, että kaapissa on vielä vaikka mitä vaatetta ja kaikki kun ei mahdu millään mukaan :D

Olen nyt koittanut helpottaa muuttoon liittyvää stressiä myymällä mahdollisimman paljon vaatteita ja vähän muutakin pois ja kylläpä tuntuukin heti paremmalta ja olo kevyemmältä, kun ei ole kaapit täynnä sitä ''turhaa'' kamaa. Kävimme hakemassa Pelican Self Storagelta pahvilaatikoita ja aloitimme eilen pakkaamaan myös muita tavaroita laatikoihin ja nyt on hyvä fiilis, kun ollaan saatu tämä muuttoprojekti oikeasti käyntiin. Ei tule sitten loppukuusta niin kiire, kun valmistellaan tätäkin asiaa tässä pikkuhiljaa ja hyvissä ajoin.

 

#Travel #KAIKKIONLEVÄLLÄÄN #NeaLindberg #Indiedays #Lily #PelicanSelfStoragelta #2017 #Muutto #inspiration #Muuttojapakkauspuuhat

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE